Cotton Candy palette Jeffree Star Cosmetics

Het Cotton Candy queen palette van Jeffree Star Cosmetics sprak mij gelijk aan. Ik ben een echte kleurliefhebber en deze mierzoete pastel kleurtjes spreken mij al helemaal aan. Kom je gezellig meelezen?

 

Cotton Candy Queen palette

Het Cotton Candy Queen palette van Jeffree Star Cosmetics is al enige tijd uit. Ik had echter echter een tijdje gewacht met mijn aankoop omdat ik bezig ben geweest om mijn make-up uit te zoeken. Ik heb op mijn Instagram highlights een heel hoop palettes te koop staan mocht je interesse hebben. Van een aantal merken zoals Jeffree Star, Glamlite, Plouise doe ik niks weg. Want dit zijn echt mijn favoriete verzamelingen aan make-up.

Het palette is onder andere bij Boozyshop te koop voor €49,95 en nog een aantal andere leuke items uit deze collectie. Wat ik zelf nog wel graag had gezien was een extreme frost highlighter met een roze shimmer erin. Maar verder is het wat mij betreft zeker weer een geslaagde collectie!

 

Cotton Candy Cotton Candy Cotton Candy Cotton Candy

 

Close ups

Een aantal close ups om de prachtige kleuren en printjes erin te laten zien, ik ben helemaal in love met al deze prachtige kleurtjes!

 

Cotton Candy Cotton Candy

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Frosting fun, Pastel pussy, Lollipop throat, Cupcake royalty, Pink licorice, Nostalgic taste en Sugar climax. De tweede rij bevat de volgende kleuren: Confetti sky, Brain candy, Cotton candy party, Gourmet glory, Ice cream dip, Castle of sprinkles en Tast test me. Ik blijf de Jeffree Star Cosmetics palettes geweldig vinden. Het swatchen gaat zo onwijs eenvoudig en de pigmentatie is gewoon geweldig! Deze kleuren selectie is ook onwijs mooi bij mekaar het geel bij het roze en het blauw bij het paarse. Ik vind so far elke kleur interessant om te gaan gebruiken…

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik eigenlijk maar drie kleuren uit het palette gebruikt en een cake liner van makeup by tammi. Ik heb de volgende kleuren gebruikt: Confetti sky (matte), Brain candy (shimmer) en Cotton candy party (matte). Het pigment is weer echt geweldig zoals gewend van Jeffree en zeker voor een pastel kleur waar veel merken in teleur stellen. De blauwe shimmer had ik uiteindelijk liever toch niet toegevoegd omdat het de sparkle van de ringen een beetje wegnam. Maar het is zeker wel een mooie kleur!

 

 

Wat vind jij van het allernieuwste Cotton Candy palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.