Edelweiss Collectie van The Body Shop

Van de nieuwste collectie bij The Body Shop werd ik onwijs enthousiast. Het gaat namelijk om de Edelweiss collectie en niet zomaar eentje. Namelijk een hele uitgebreide collectie! Benieuwd? Kom dan gezellig meelezen…

 

Edelweiss – Bouncy sleeping mask

Het eerste product uit de nieuwste Edelweiss collectie is het Bouncy sleeping masker. Het masker bestaat voor maar liefst 97% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Zo bevat het onder andere een dubbele concentratie aan Edelweiss. Je brengt het masker aan na het reinigen van je gezicht en vermijd daarbij de huid rondom de ogen. Vervolgens laat je het masker de gehele nacht inwerken. Het masker werkt intensief verzorgend en heeft een anti oxiderende werking (43% meer dan Retinol). Wat nog meer bijzonder is, is dat je de gehele verpakking kunt recyclen. Zo kan de pot de glasbak in en de deksel bij het PMD afval! Een verpakking van 75 ml kost €25,- wat een prima prijs is.

 

Edelweiss

Intense Smoothing Cream

Het tweede product is de Intense Smoothing Day Cream. Met maar een kleine hoeveelheid per dag maak je jouw huid gladder, frisser en steviger. Bovendien zorgt het voor een intense hydratatie en helpt het de huid te beschermen tegen externe vervuilingen. Dit is vooral belangrijk in skincare wanneer je veel in grote steden bent. Ik vind de crème erg fijn insmeren en merk gelijke en fris hydraterend gevoel. Bij gebruik van minimaal 4 weken op dagelijkse basis wordt het meeste resultaat gezien op basis van testen. Een verpakking van 50 ml kost €28,-.

 

Edelweiss Edelweiss

 

Eye serum concentraat

Van het eye serum concentraat werd ik onwijs blij, ik gebruik namelijk erg graag product voor de meest gevoelige en dunne huid. Ook omdat ik hier ook zelf het minst tevreden over ben (donkere kringen, wallen etc). Ten opzichte van het oude Drops of Youth eye concentraat heeft het nieuwe serum een dubbele concentratie edelweiss. Daarnaast bevat het eye concentraat ook Peptiden van natuurlijke oorsprong. Peptiden staan erom bekend de vochtbarrière v/d huid ins tand te houden. Flesje leeg? Het flesje zelf kun je in de glasbak gooien en het pipetje bij de restafval. Super goed dat The Body Shop hier zoveel mee bezig is! Een verpakking van 10 ml kost €19,- en dat is echt een hele goede prijs gezien hoelang je hier ook mee doet.

 

Edelweiss

 

Liquid peel

Een liquid peel helpt om op een zachte manier de dode huidcellen te verwijderen. Resultaat? De huid wordt gladder, stralender en frisser. De gel achtige formule veranderd van structuur zodra je deze in de huid masseert. De peeling is erg zacht en daarbij is deze ook geschikt voor de gevoelige huid. Geen zin in dagelijkse skincare? Dan is de liquid peel ideaal voor jou dit hoef je namelijk maar 1 tot max 3 keer per week te doen.Ik ben in ieder geval fan! Een verpakking van 100 ml kost €19,-

 

Edelweiss

 

Bouncy Jelly Mist

De Jelly Mist zorgt er met een druk op de knop voor dat jouw huid 24 uur lang gehydrateerd is. En het beschermt ook nog eens de huid tegen externe invloeden en blauw licht! Ideaal als je net zoals mij dus veel tijd voor een scherm doorbrengt (foto’s maken, bewerken, blogs typen, Instagram etc bijhouden). Ik vergeet de mist nog weleens te gebruiken omdat het niet iets is in mijn dagelijkse skincare routine. Maar als ik het gebruik vind ik het wel erg fijn. In de zomer is dit bovendien erg fijn om in je beauty fridge te bewaren voor een extra verfrissend effect. De Jelly Mist kost €19,- voor een verpakking van 57 ml.

 

Edelweiss

 

Cleansing Concentraat

Een van de producten die ik het meest gebruik is de Cleansing Concentraat. Naast dat het ervoor zorgt dat het onzuiverheden en luchtvervuiling verwijderd is het ook ideaal voor het verwijderen van make-up. De gel veranderd in een zachte schuim zodra het in aanraking komt met de vochtige/natte huid). Hierbij maak ik ook het liefst nog gebruik van de herbruikbare wattenschijfjes (ook van The Body Shop). Hiermee verwijder je in een handomdraai je make-up! Een verpakking van 100 ml kost €15,-. Als ik veel make-up gaat zo een verpakking vrij snel maar voor gewoon dagelijks gebruik doe je hier best lang mee. Ik zou dit product zelf zeker aanschaffen!

 

Edelweiss

 

Edelweiss serum concentraat sheetmasker

Een van mijn favoriete producten is toch wel echt een maskertje en naar het sheetmasker was ik dan ook erg benieuwd. Een sheetmasker bevat maar liefst 2/3 van een Edelweiss Daily serum concentraat. Het masker zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd wordt en wanneer je het in combinatie gebruikt met de andere producten zorgt het voor een extra zachte en frisse huid, fijnere lijntjes en een stralende teint. Het sheetmasker is voor eenmalig gebruik en kost €6,-.

 

Edelweiss

 

Wat vind jij van de Edelweiss collectie? Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.