Scooby-Doo palette Glamlite Cosmetics

Het merk Glamlite is de laatste tijd goed bezig geweest. Zo hebben ze zelfs 3 Halloween collecties gelanceerd. En omdat mijn eerste Halloween collectie Ghostface woensdag binnen komt. Wilde ik het Scooby-Doo palette al gereviewd hebben. Het is weer een echte musthave voor de kleurrijke en creatieve make-up liefhebbers…

 

Glamlite Scooby-Doo palette

Het Scooby-Doo palette van Glamlite is dit keer een grotere variant met maar liefst 25 kleuren. De vorige Scooby-Doo collectie bevatte twee kleinere palettes met 10 kleuren welke ook erg goed bevallen waren. Het palette als eerst deze ziet er erg mooi uit met het veranderende screen aan de voorkant. Voor maar liefst €43,49 koop je dit palette al bij Boozyshop wat je een hoop geld scheelt aan verzendkosten en import kosten bij Glamlite zelf.

 

Scooby-Doo palette Scooby-Doo paletteScooby-Doo palette Scooby-Doo paletteScooby-Doo palette

 

De binnenkant van het palette is al helemaal een verschijning om te zien. Mijn oog trekt gelijk naar de vijf prachtige shimmers aan de linkerkant van boven naar beneden. Maar dan valt mij op dat elke rij van links naar rechts precies een mooie kleuren selectie voor een mooie make-up look bevat. Ik ben zelf erg fan van groen en paars maar ook de blauwe rij trekt zeker wel mijn oog. Mocht ik de tijd ervoor hebben wil ik eigenlijk gewoon elke rij wel gaan uitproberen in een combinatie…

 

Scooby-Doo paletteScooby-Doo palette Scooby-Doo palette

 

Swatches

De swatches uit dit palette hebben helaas geen namen maar alleen cijfers. De eerste rij bevat de kleuren 1 t/m 5. De tweede rij 6 t/m 10, de derde rij 11 t/m 15, de vierde rij 16 t/m 20. En de vijfde en laatste rij 21 t/m 25.  De kleuren passen per rij swatches erg mooi bij mekaar en de pigmentatie is weer GEWELDIG zoals ik gewend ben van Glamlite.

 

 

Make-up look

Eigenlijk heb ik voor deze make-up look alleen kleur nummer 12 gebruikt. Een mooie matte paarse kleur. De pigmentatie was ook op de ogen echt super goed en gewoon heel gemakkelijk om mee te werken. Ik heb zeker nog meer looks met dit palette in gedachten!

 

 

Wat vind jij van het Scooby-Doo palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.