Cake oogschaduw palette Glamlite cosmetics

Voordat ik mijn eerste Glamlite palette kocht was het eigenlijk het Cake palette welke mijn aandacht als eerste van het merk trok. Toch twijfelde ik wat omdat de palettes wat prijziger zijn en daarom kocht ik als eerste het Donut palette om het merk uit te proberen. Inmiddels ben ik groot fan en heb ik mijn collectie bijna compleet. Lees je mee?

 

Cake palette Glamlite

Het Glamlite cake palette zit onwijs leuk in een soort oven verpakt. Hieruit haal je het palette welke de vorm van een cake heeft en er ook nog eens waanzinnig mooi uitziet. Maar naast dat de buitenkant mooi is, is het de binnenkant welke nog mooier is. Het palette bevat een mooie spiegel binnenin en een rijke variatie aan matte kleuren en shimmers in prachtige kleuren welke ook echt bij een mooie vrolijke taart passen. Het palette is onder andere bij Boozyshop te koop voor €44,95.

 

CakeCakeCakeCakeCake

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Banana, Pineapple, Strawberry, Lavender en Blueberry. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Guava, Peach, Cranberry, Ube en Purple Frost. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Carrot, Raspberry, Red Velvet, Birthday Cake en Icy Mint. De vierde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Dulce de Leche, Cinnamon, Chocolate, Blue Raspberry en Key Lime. Wauw Wauw en nog eens Wauw! Wat zijn deze swatches weer onwijs goed, gemakkelijk en vooral mooi! Can’t wait to try it out!

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look heb ik de kleuren Purple Frost (matte), Ube (matte), Cinnamon (shimmer) en Strawberry (shimmer) gebruikt). Voor mijn tweede make-up look heb ik de kleuren Birthday Cake (matte), Key Lime (matte), Pineapple (matte), Peach (matte), Red Velvet (matte) en Banana (shimmer) gebruikt. Met beide looks ben ik wel erg tevreden omdat de kleuren waanzinnig goed en ook super gemakkelijk zijn. Toch ben ik over mijn tweede look wel het meest tevreden. De kleuren blenden erg mooi in mekaar over en de shimmer Banana is echt waanzinnig goed en mooi! Hier komen zeker nog meer looks mee online!

 

CakeCake CakeCake

 

Heb jij al een Glamlite palette? Zoja welke?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.