Escape pod palette Kaleidos

Ik heb al enige tijd het merk Kaleidos op het oog en dan met name het Escape pod palette. Ik besloot er dan eindelijk eens voor te gaan en al snel had ik het palette in huis! Kom je gezellig meelezen?

 

Kaleidos Escape pod palette

Het Escape Pod palette van het merk Kaleidos is helaas niet in Europa te koop en daarom twijfelde ik al enige tijd vanwege de hoge verzendkosten en eventuele douane kosten. Ik heb besloten om dan toch eindelijk voor het palette te gaan en hier ben ik nu onwijs blij mee! Het heeft mijn oog voor het merk Kaleidos zeker geopend! Het Escape pod palette bevat 15 pan oogschaduw en kost €40,-. Het valt voor mij dus in een categorie van mid end make-up met deze prijsrange. Mijn eerste indruk van het palette is erg positief lekker kleurrijk en wauww die shimmers zien er geweldig uit!!

 

Escape pod Escape pod Escape pod Escape pod Escape pod

 

Close up

Mijn oog werd uiteraard gelijk al naar de prachtige shimmers getrokken maar eigenlijk spreekt elke kleur uit het palette mij wel aan. Bij de kleur Soiree vind ik het Esc knopje wel heel erg leuk gedaan.

 

Escape pod Escape pod

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Soiree, Mardi grass, Flamingo, Tango en Exoplanet. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Starlight sonata, Amaretto, Space oasis, Cosmic cabaret en Galactic Gala. De derde rij bevat de volgende kleuren: Saturnalia, Bossa nova, Lofi, Carnival en Terrace. Ik ben meer dan positief verrast door de swatches en kan niet wachten om te zien hoe geweldig deze kleuren op de ogen zullen zijn!

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik eigenlijk een vrij simple lila make-up look gemaakt. Ik ben bijna 1,5 week behoorlijk ziek geweest en heb veel make-up looks in die tijd gewoon gemaakt maar de afgelopen paar dagen kon ik mijn ogen amper houden. Inmiddels gaat het weer helemaal goed en wilde ik de blog niet verplaatsen dus snel wat eenvoudigs maken. Ik heb hiervoor de kleuren Soiree (matte), Mardi Grass (matte) en Space Oasis (shimmer) gebruikt. De kleuren zijn heerlijk om mee te werken, goed gepigmenteerd en helemaal geen fall out. Ik kijk er zeker naar uit om meer het palette te gaan maken!

 

 

Wat vind jij van het Escape pod palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.