Foreo Bear 2 en supercharged serum

Ik mocht van Foreo de allernieuwste Bear 2 in combinatie met de supercharged serum uitproberen. Nu ik 30 plus een beetje extra ben kun ik zo een natuurlijke facelift zeker wel gebruiken haha. Kom je gezellig meelezen?

 

Foreo Bear 2

De Foreo Bear 2 is het allernieuwste apparaatje voor een natuurlijke facelift. De Bear 2 geeft de huid een hele behandeling in maar liefst 3 minuten! In deze 3 minuten worden alle 65+ spieren in het gezicht en de hals gestimuleerd. Zo belooft de Bear 2 in maar liefst 1 week tijd rimpels en fijne lijntjes te verminderen en te voorkomen. Nu merk ik zelf al sinds ik de 30 ben gepasseerd dat er veranderingen in mijn gezichtshuid zijn. Dit kan ik dus mooi uitproberen met mijn allernieuwste tool of hier verbetering in komt.

Alle Foreo producten zijn verkrijgbaar op de website van Foreo zelf maar ook bij Douglas en Bol. Met mijn unieke code EQ66y5ED krijg je nu 10% korting op jouw Foreo order en ook nog eens een gratis supercharged serum 2.0 twv €64,95 erbij. Wellicht alvast een leuke cadeau tip voor de kerst!

 

Foreo Bear 2 Foreo Bear 2 Foreo Bear 2

Klinisch bewezen

De Foreo Bear 2 belooft een pijnloze en natuurlijke facelift in maar liefst 3 minuten. De Bear 2 werkt met de Microcurrent technologie en T-Sonic massage met anti shock systeem waardoor het voorkomen en veilig en comfortabel is om te gebruiken. Je kunt jouw apparaat helemaal persoonlijk instelling met keuze uit 4 verschillende microcurrent technologie instellingen en 5 verschillende T-Sonic massagepatronen.

 

Microcurrent technologie

De vier verschillende Microcurrent technologie instellingen zijn Advanced (continue stroom), Lifting (verspringingen in de stroom), Tapping (snelle en korte stroom) en Sculpting (diepere stroom). Advanced Microcurrent is een continue stroom om de spieren te stimuleren en te versterken. Dit zodat de huid erboven strakker wordt. De Lifting Microcurrent is met verspringen in het stroom van een lage naar hoge frequentie. Dit zorgt ervoor dat de spieren mild gestimuleerd worden en heeft een contourend effect. De Tapping Microcurrent is met snelle en korte stroomgolven. Hierdoor worden de bovenste lagen van de huid vooral aangepakt. En als laatste de Sculpting Microcurrent. Deze zend de Microcurrent stroom dieper in de spieren wat ervoor zorgt dat ze zo effectief mogelijk verstevigd worden.

 

T-Sonic massagepatronen

De vijf verschillende T-Sonic massagepatronen zijn Lmyphatic drainage massage, Deep tissue massage, Trigger point massage, Shiatsu massage en Reflexology massage. De Lymphatic drainage massage is vooral goed voor de oogcontouren en voor onder de kaaklijn. Het stimuleert de Lymfevochtcirculatie door het lichaam, zelf kan ik hierna altijd wat misselijk zijn maar dat betekend in ieder geval dat het zijn werk heeft gedaan. De Deep tissue massage is vooral goed voor de wangen en boven de kaaklijn. De massage gebruikt een diepe druk met langzame intervallen en zorgt er zo voor dat de spanning in de gezichtsspieren verlicht worden.

De Trigger Point massage is vooral goed voor de nek en ook echt super fijn dat de Bear 2 deze functie ook heeft! Deze techniek gebruikt afwisseling tussen verschillende druk niveaus om zo de spanningen (en die heb ik veel haha) in het spierweefsel te verlichten. De Shiatsu massage kennen we allemaal wel! Deze is vooral goed voor het voorhoofd en slapen. Deze techniek gebruikt pulserende druk effecten en zorgt ervoor dat de fysieke rust en vermoeidheid verbeterd wordt. Als laatste hebben we dan nog de Refloxology massage, deze is vooral goed voor het gebied tussen de wenkbrauwen. Hier wordt een zachte tot stevige druk afgewisseld om te ontspannen en om de natuurlijke energie te herstellen.

 

Foreo Bear 2 Foreo Bear 2 Foreo Bear 2

 

Mijn ervaringen

Tekst

 

Foreo Bear 2 Foreo Bear 2

 

Hoe gebruik je de Foreo Bear 2?

Voor het allereerste gebruik is het belangrijk om de Bear 2 op te laden, hiervoor zit er een bijgeleverde USB kabel bij. Intussen kun je de Foreo for you app downloaden en een account aanmaken. In jouw account kun je een apparaat toevoegen (of meerdere natuurlijk als je die heb). Je selecteert jouw Bear 2 en ontgrendeld deze door het te linken aan jouw Foreo account. Hierna krijg je eigenlijk alle instructies gewoon eenvoudig in de app te zien.

 

Foreo supercharged serum 2.0

Voor het gebruik van de Bear 2 wordt natuurlijk aangeraden om de huid te reinigen voor het beste effect. Hierna breng je eerst het supercharged serum 2.0 over het gehele gezicht en de hals aan. Je kunt de intensiteit van de Microcurrrent aanpassen door de universele knop in te drukken. Vervolgens laat je de beide metalen bolletjes van de Bear 2 op de huid glijden met een lichte druk. Nadat de behandeling klaar is kun je de restjes van het Supercharged serum 2.0 in de huid masseren en je Foreo Bear 2 schoonmaken.

Mocht je benieuwd zijn kun je bij Foreo ook een aantal how to use video’s vinden voor meer info!

 

Foreo Bear 2 Foreo Bear 2

 

Ben jij al bekend met het merk Foreo?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.