Gel liners van Max & More (Action tip)

 Tijdens mijn tripje naar de Action vond ik deze onwijs leuke gel liners van Max & More. Ik heb deze nog niet  eerder gezien en ben de laatste tijd veel met liners. Uiteraard nam ik ze dan ook mee… Kom je gezellig meelezen?

 

Gel liners Max & More

Ik ben de laatste tijd veel met Gel liners of cake liners aan het make-uppen. Ik was dan ook wel heel erg benieuwd naar deze van het merk Max & More welke exclusief bij de Action te koop zijn. Er waren twee verschillende verpakking in mijn filiaal, ik weet niet of er nog meer varianten zijn. De eerste verpakking bevat een zwarte glitter en een felle roze kleur. De tweede verpakking bevat een gouden glitter en een zachte lila kleur. Ik geloof dat de prijs ergens rond de €1,- of €1,50 was maar zeker niet meer. Dit is uiteraard een super prijsje voor een verpakking met 2 liners.

 

Gel liners Gel linersGel linersGel liners

 

Zwarte glitter

Ik had eerst niet helemaal door dat het een zwarte glitter was en dacht dat het een gewone zwarte was. Maar de glitters zijn wel echt overduidelijk te zien in de swatch. Eigenlijk vind ik dit veel leuker dan een gewone zwarte Gel liner.

 

Gel liners

 

Bright Pink

De Bright Pink is precies zoals de naam het al zegt en geeft gewoon 100% Barbie vibes. Ik heb eerdaags een roze palette van P.Louise waar ik nog op wacht en zie hier al een hele leuke combinatie mee aankomen. De swatch belooft in ieder geval een hoop goeds…

 

Gel liners

 

Golden glitter

De gouden glitter is prachtig om een nude look wat extra glam te geven. Deze Golden glitter lijkt mij erg mooi om tijdens de kerstdagen en bijv oud & nieuw te gebruiken. Althans deze vibes krijg ik gewoon lekker van dit kleurtje.

 

Gel liners

 

Soft lila

Het laatste kleurtje soft lila is een prachtige pastel kleur paars en de swatch is gewoon geweldig. Wat een hoop pigment komt eraf met 1 swipe! Ik kijk er erg naar uit om alle kleurtjes in make-up looks te gaan verwerken. Benieuwd naar de looks? Hou dan mijn Instagram en TikTok in de gaten.

 

Gel liners

 

Welke kleur spreekt jou het meeste aan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.