Glamlite Scooby Doo ruh roh raggy palette

Ik was zo super duper enthousiast toen de Glamlite Scooby Doo collectie bij Boozyshop verkrijgbaar was. Helaas was ik te laat voor de lipsticks en highlighter maar ik heb in ieder geval de twee oogschaduw palettes bemachtigd… Kom je gezellig meelezen?

 

Glamlite Scooby Doo – Ruh Roh Raggy eyeshadow palette

Als eerste van de twee nieuwe Glamlite Scooby Doo palettes heb ik het Ruh Roh Raggy!!! eyeshadow palette. Het palette heeft gewoon zoals gewend van Glamlite een prachtige verpakking en design. Binnenin vind je 10 prachtige pan oogschaduw waarvan de bovenste rij 5 shimmers bevat en de onderste rij 10 shimmers. Mijn oog word gelijk naar de matte blauw, matte groen en shimmer groen getrokken. Maar eigenlijk is alles aan het palette gewoon prachtig! Glamlite is ook zeker wel een merk welke in mijn top 3 aan high end merken staat en stelt eigenlijk nooit teleur. Ik was dan ook zo enthousiast om dit te gaan swatchen…

Het Ruh Roh Raggy!!! eyeshadow palette kost €24,49 bij Boozyshop.

 

Glamlite Scooby DooGlamlite Scooby DooGlamlite Scooby DooGlamlite Scooby Doo

 

Swatches

De eerste rij bevat de vijf shimmers uit de eerste rij en alleen al als ik ze weer op deze foto zie wordt ik gelijk enthousiast. Op de tweede rij zie je de vijf mattes en hier had ik een klein foutje gemaakt door een oily remover te gebruiken waardoor de swatches een beetje vervagen. Ik denk om ze nog opnieuw te gaan doen want ze zijn echt geweldig! Ik zie al een hoop prachtige combinaties en creativiteit voor mij met deze prachtige kleuren.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look met het Glamlite Scooby Doo Ruh Roh Raggy eyeshadow palette heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met de kleur N7 (matte blauw) waarmee ik een aantal shapes heb geprobeerd te maken. Deze ben ik gaan blenden met kleur N8 (matte groen). Vervolgens heb ik een mix van de shimmers N3 en N4 op de open plekken aangebracht. Het was een uitprobeersel omdat ik wat creatievere make-up looks probeer te maken. Voor een eerste poging ben ik er best tevreden over. De kleuren zijn echt een droom om mee te werken zoals gewend van Glamlite! Wat mij betreft zeker een aanrader!

 

Glamlite Scooby DooGlamlite Scooby Doo Glamlite Scooby DooGlamlite Scooby Doo

 

Wat vind jij het Ruh Roh Raggy palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.