Glamlite street taco eyeshadow palette

Je kunt wel zeggen dat ik inmiddels echt Hooked ben aan de Glamlite palettes. Ik begon met het donut palette waarna ik het pizza palette kocht en nu is het de beurt aan het Glamlite street taco palette. Lees je mee?

 

Glamlite street taco

Het Glamlite street taco palette is mijn derde palette van Glamlite. Van alle palettes van Glamlite vind ik deze toch een wat gekke combinatie aan kleuren hebben. Maar dat maakt het palette juist ook wel weer interessant. De kleuren die erin zitten namelijk wel stuk voor stuk erg mooi en goed. Naast het street taco palette is er ook nog het gewone taco palette welke iets groter is en 15 kleuren heeft. Ik hoop deze ook nog wel ergens te kunnen kopen want bij Glamlite zelf bestellen zit je vaak ook met een hoop invoerrechten/kosten.

 

Glamlite street tacoGlamlite street taco Glamlite street tacoGlamlite street taco

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren Pico de Gallo, Limon, Red Onions, Al Pastor, Picante en Guacamole. De tweede rij swatches bevatten de kleuren Pollo, Carnitas, Repollo Rojo en Carne Asade. Ook weer dit palette is echt super qua pigmentatie en onwijs eenvoudig te swatchen. Met swatchen viel mij eigenlijk vooral wel op hoe divers dit palette er is en er van elke kleur wel iets in zit. Ik ben benieuwd wat ik hiermee kan gaan maken. Lees je mee verder?

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste look wilde ik een echte oranje look maken omdat deze kleuren er zo uit knallen. Ik heb de kleuren Al Pastor (matte), Picante (matte), Pico de Gallo (shimmer) en Guacamole (shimmer) gebruikt. Voor mijn tweede look wilde ik de matte felle kleuren gebruiken. Hiervoor heb ik Repollo Roja (matte), Limon (matte) en Picante (matte) gebruikt. De kleuren zijn erg gemakkelijk in het gebruik, de matte kleuren zijn erg gemakkelijk te blenden met mekaar. En de shimmers vooral de Pico de Gallo is erg goed gepigmenteerd. Ik vond twee looks maken met dit palette wel het moeilijkste van mijn drie Glamlite palettes tot nu toe. Uiteindelijk ben ik het meest tevreden over mijn tweede look omdat ik mijn cut creases echt nog niet zo mooi vind en heel kritisch over mezelf ben haha.

 

 

Wat vind jij van het Glamlite street taco palette?

2 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.