Golden days ahead – Essence Cosmetics

Een van de nieuwste Essence collecties is de Golden days ahead collectie. Een aantal items daaruit spraken mij aan en heb ik dan ook gelijk meegenomen voor een review. De collectie moet nog in Nederland komen dus ben je benieuwd? Kom dan alvast meelezen…

 

Golden days ahead – Pincet

Het eerste item uit de Essence Cosmetics Golden days ahead collectie die ik kocht is eigenlijk gewoon een simpel pincet. Maar deze ziet er zo mooi uit met de golden flakes dat het er gewoon prachtig uit ziet op je make-up tafel. Bovendien gebruik ik pincetten vaak voor het aanbrengen van strass steentjes dus een extra is eigenlijk altijd wel welkom. Inmiddels is dit ook echt een van mijn favoriete pincetten en onwijs gemakkelijk in gebruik.

 

Golden days ahead

 

Highlighter

Het tweede product wat ik kocht was een highlighter in de kleur Baby it’s gold outside. Ik kocht deze highlighter omdat ik voornamelijk ijzige kleuren heb en eigenlijk bijna geen warmere kleuren. De pigmentatie is met een swatch gewoon al insane! En het design is eigenlijk ook gewoon prachtig en bijna zonde om te gaan gebruiken. So far so good!

 

Golden days ahead Golden days ahead

 

Eyeshadow palette

Een van de items waar ik het meest benieuwd naar was is het Golden days ahead eyeshadow palette. De mooie zachte lila en gouden kleur maar ook de prachtige shimmers spraken mij gelijk aan. Maar ook van de buitenkant is het palette al zeker een eyecatcher. Je klapt het palette als het ware open en de prachtige binnenkant komt je tegemoet shinen! De swatches beloven ook al een hoop goeds dus bekijk deze snel hieronder…

 

Golden days ahead Golden days ahead Golden days ahead

 

Swatches

Okayyyy Essence rocks again!! Gewoon elke kleur elke shimmer elke matte is gewoon heerlijk goed gepigmenteerd en dat voor een €7 euro palette is gewoon bizar. Ik moest het palette wel gelijk gebruiken voor een eerste make-up look en ook hier ben ik erg tevreden. Bekijk deze snel hieronder…

 

Golden days ahead

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de oranje/gouden matte kleur gebruikt en de gouden shimmer natuurlijk. Deze kleuren waren al erg fijn om mee te werken, lekker gepigmenteerd en eigenlijk gewoon geen fall-out. Ik ben erg tevreden over deze look en wat mij betreft is deze collectie dan ook helemaal goedgekeurd!

 

Golden days ahead Golden days ahead

 

Wat zijn jouw gedachten over deze nieuwste collectie?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.