Pretty Grunge palette Huda Beauty

Eindelijk was er weer eens een Huda Beauty palette en wat voor een. Het Pretty Grunge palette van Huda Beauty moest ik dan ook gelijk hebben. En wat een mazzel heb ik eigenlijk gehad met die 20% bij Douglas al geldig op het nieuwe palette. Hierdoor kreeg het full size palette wel een heel erg leuk prijsje… Kom je gezellig meelezen?

Pretty Grunge eyeshadow palette Huda Beauty

Het Pretty Grunge eyeshadow palette van Huda Beauty is de nieuwste lancering van het beauty merk. Ik ben zelf erg blij met mijn Huda Beauty collectie en gebruik de palettes altijd nog steeds erg graag. Vooral de fullsize palettes zijn een groot favoriet hier. In Nederland kun je het palette onder andere al bij Ici Paris XL aanschaffen met een korting waardoor het palette van €72,- maar liefst €57,60 wordt. Dit vind ik zelf een erg goede prijs voor een fullsize palette met maar liefst 18 pan oogschaduw. Ik was zelf heel erg benieuwd naar het palette omdat ik hou van de 80’s vibes die het uitstraalt. Lets make some smokeyyy looks babes!

 

Pretty Grunge Pretty Grunge Pretty Grunge Pretty Grunge Pretty GrungePretty Grunge

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren Liberty, Heroine, Avant Garde, Renegade, Brave en Beauty Chaos. De tweede rij swatches bevat de kleuren Rise Up, Stand Up, Strong AF, Nirvana, Haphazard en Fearless. De derde en laatste rij swatches bevat de kleuren Hope, Luv Anarchy, Maverick, Rebelle, Freedom en Grunge.  De swatches waren zo heerlijk creamy en gemakkelijk om te doen. Het pigment gleed er gewoon af heerlijk is dat altijd. Mijn eerste indruk is dan ook echt meer dan positief!

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de kleuren Heroine (matte), Renegade (matte), Nirvana (matte), Beauty Chaos (matte) en Strong AF (shimmer) gebruikt. Eigenlijk waren alle kleuren erg fijn en onwijs gepigmenteerd om mee te werken. De zwarte matte kleur Renegade moest ik wel echt wat langer blenden en had ik heel weinig van nodig. Ik ben erg blij met het smokey effect. Het is zeker een look die ik zo zou dragen maar ook prachtig is als glam look met een rode lipstick voor de feestdagen. Ik ben heel erg blij met dit palette en heb nog wel wat moois ermee in gedachten!

 

Pretty Grunge  Pretty GrungePretty Grunge

 

Wat vind jij van het Pretty Grunge palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.