Golden hydrogel eye patches van Revolution

Ik ben echt gek op het gebruik van eye patches, en bij regelmatig gebruik zie je hier ook echt goede resultaten mee. Naar de eye patches van Revolution was ik al langere tijd benieuwd. En de verpakking met 30 paar (60 patches) is ook een stuk voordeliger dan continue losse patches aan te schaffen. Kom je gezellig meelezen?

 

Golden hydrogel eye patches

Op het moment heeft Revolution drie verschillende soorten eye patches, de golden hydrogel eye patches zijn daar een van. De Golden hydrogel eye patches zijn geschikt voor iedereen die last heeft van vermoeide ogen of tekenen daarvan. De patches bevatten een formule met onder andere Glycerine, Algen extracten, Hyaluronzuur, Collageen, Colloidaal goud en Allantoine. Dit zorgt ervoor dat de vermoeide ogen een intense hydratatie boost krijgen. En het zorgt er ook nog eens voor dat het gevoelige gebied rondom de ogen een versteviging en lift krijgen. En dat alles eigenlijk met maar 15 minuten inwerktijd!

De verpakking bevat 30 paar (dus 60 stuks) eye patches voor €16,95 bij Boozyshop. De eye patches zijn vegan, parfumvrij en ook cruelty free!

 

Golden hydrogel eye patchesGolden hydrogel eye patches Golden hydrogel eye patches Golden hydrogel eye patches

Hoe gebruik je de Golden hydrogel eye patches?

Met het gebruik van het meegeleverde pincet pak je een eye patch uit de verpakking. Deze breng je aan op de vooraf gereinigde huid en daarbij zorg je ervoor dat de dikke rand aan de buitenkant van je ogen wordt geplaatst. De patches hebben een inwerktijd nodig van 15 minuten waarna je ze rustig kunt verwijderen. Bij mij zijn de patches meestal vrij droog na de inwerktijd maar het eventuele overgebleven serum kun je zachtjes in de huid deppen/masseren.

Ik ben in ieder geval onwijs blij met mijn aankoop! De patches zijn ook nog eens heerlijk als je ze in een beauty fridge bewaard en daardoor extra verkoelend zijn. De patches blijven goed plakken, dus mocht je geen tijd of zin hebben om 15 minuten stil te zitten kun je er gewoon mee rond bewegen. Ik heb ook de twee andere varianten aangeschaft, maar mocht deze verpakking leeg zijn zou ik het zeker weer opnieuw aanschaffen!

 

Golden hydrogel eye patchesGolden hydrogel eye patches Golden hydrogel eye patches

 

Gebruik jij weleens eye patches? Zoja, welke?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.