Maleficent eyeshadow palette Catrice

Het Catrice Maleficent eyeshadow palette is mij de vorige keer enorm bevallen. Toen bevatte het voornamelijk nog groene kleuren waar ik echt enorm blij mee was. Nu heeft het palette meer een touch of pastel en zit er wat mintgroen, paars en roze in… Kom je gezellig meelezen?

Catrice Disney Villains Maleficent eyeshadow palette

De derde en laatste uit de Disney Villains collectie is het Maleficent eyeshadow palette. Hierboven in de intro vertelde ik al even dat Catrice al eerder een Maleficent palette heeft uitgebracht. Deze bevatte toen echt een hoop mooi groene kleuren waar ik gelijk verliefd op was. Ik wist dus niet helemaal wat ik deze keer moest verwachten want de bijna pastel achtige kleuren zijn wel echt heel wat anders. Nu ben ik gelukkig ook gek op zachte kleuren en ook op pastels dus ik ben zeker wel benieuwd naar het oogschaduw palette.

Het Catrice Disney Villains Maleficent eyeshadow palette is onder andere te koop bij Boozyshop voor €14,95.

 

Maleficent eyeshadow paletteMaleficent eyeshadow palette   Maleficent eyeshadow paletteMaleficent eyeshadow palette

Swatches

De eerste rij bevat de volgende kleuren: Not That Impressed, Dark Wings, Sweet Revenge, Shadows, Fairy, Forest Of Thorns, Flora, 1959 en Curse. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Aurora, Merry-Weather, Etherl Sleep, Dragon, Fauna, Powerful, Sleeping Beauty, Spindle en Diablo. Het palette lijkt in de swatches toch wat meer nude dan dat het lijkt als je het palette zelf bekijkt. Bovendien bevat het toch wel erg veel shimmers en had ik sommige kleuren liever in een matte variant gezien. Ik ben erg benieuwd wat ik met mijn make-up look uiteindelijk ga doen…

 

 

Make-up look

Ik wilde eigenlijk weer eens een simpele make-up look maken die ik ook gewoon dagelijks zou aanbrengen. De zachte kleuren in het Maleficent palette zijn hier goed geschikt voor! Ik ben begonnen met de kleur Spindle (matte). Deze ben ik gaan blenden met de kleur Aurora (matte) en Fairy (matte). Als laatste heb ik nog een beetje van de shimmer Eternal Sleep aangebracht aan de binnenkant van mijn oog en net onder mijn wenkbrauwen. De make-up look zelf heeft nog geen 5 minuten gekost (zonder de foundation etc).

 

Maleficent eyeshadow paletteMaleficent eyeshadow palette

 

Wat vind jij van het Catrice Maleficent eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.