Hocus Pocus Regain Focus palette P.Louise

Eindelijk kwam mijn tweede Halloween palette van P.Louise Cosmetics binnen. Met het A Droplet of Magic palette was ik gelijk al aan de slag gegaan en hoewel deze na Halloween is gekomen is het alsnog een mooi palette… Kom je gezellig meelezen?

 

Hocus Pocus Regain Focus palette P.Louise

Het P.Louise Hocus Pocus Regain Focus palette is een van de twee Halloween palettes van 2023. De zwarte variant A Droplet of Magic had ik in mijn Budget Box gekregen (helaas dubbel ik hoopte in de 2 boxen de 2 verschillende palettes te krijgen). Het Book of Spells Hocus Pocus Regain Focus is ook weer een dubbel oogschaduw palette. De eerste kant bevat Lila en Groene kleuren wat samen ook echt een top combinatie is! De tweede kant bevat Oranje en Rode kleuren, zelf gaat mijn smaak meer naar de eerste kant alhoewel beide gewoon erg mooi zijn.

Mocht je dit fantastische boek palette ook willen kun je deze nu nog in de Black Friday Sale scoren voor maar €37,95.

 

Hocus Pocus Regain Focus Hocus Pocus Regain Focus

 

Eerste palette

Het eerste palette heeft mijn hart veroverd de prachtige Lila en Groene kleuren en hoe mooi het overzicht er ook uitziet. Ik zie gewoon gelijk een hoop combinaties mogelijk voor mij. Zowel Groen als Lila los van zich maar ook als combinatie. De swatches die volgen hebben mij alleen nog maar meer overtuigd van hoe geweldig dit palette is.

 

Hocus Pocus Regain Focus Hocus Pocus Regain FocusHocus Pocus Regain Focus

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren: Let’s get Freaky, Bbewitched, Sixth Sense, Coffin, Hunting Hour, Don’t ghost me, Hocus Pocus, Dragon’s Blood en I Dare You…

De tweede rij swatches bevat de kleuren: Bubble Up, I Am Dead, Deaths Door, In the Shadow’s, Haunted Huns, Time for Tricks, Dark Soul, Shape Shifter en Creep it Real.

Beide rijen swatches zien er gewoon echt prachtig uit! Omdat ik laatst al een Lilac look gemaakt heb met A World Full Of Wonder palette denk ik dat ik voor mijn eerste look de tweede rij swatches ga gebruiken. Maar eerst natuurlijk nog de andere kant van het palette!

 

 

Tweede palette

Het tweede palette bevat prachtige Oranje en Rode tinten en ziet er in het overzicht uit als een prachtige sunset/zonsondergang. Helaas zijn sommige foto’s iets overbelicht omdat ik de laatste tijd probeer meer te ontwikkelen met mijn Fotografie. Dus foutjes kunnen gemaakt worden haha. Toch ziet het palette er alsnog geweldig uit en de swatches hieronder ondersteunen dat alleen nog maar meer…

 

Hocus Pocus Regain Focus Hocus Pocus Regain FocusHocus Pocus Regain Focus

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren: Basic Witch, Sorcery, Scarefest, Got it? Haunt it, Spell Check, Possession, That’s the Spirit, Grave Danger en Creepy Crawly.

De tweede rij swatches bevat de kleuren: Necromancy, Blood Moon, Spooky Season, Hallo-Queen, The Void, Eye of Newt, Ghoul Gang, The Living Dead en Treat em Mean.

Ook deze twee rijen swatches zien er weer geweldig uit. De tweede vind ik zelf voor dagelijks gebruik wel heeeel erg donker en zal ik echt alleen voor Instagram make-up looks erbij pakken. De eerste rij is voor zowel creatieve Instagram looks te gebruiken als voor dagelijks gebruik. Het pigment ziet er van beide weer Insane goed uit!

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look ben ik begonnen met de kleur Dark Soul (matte). Waar ik wat vorm mee ben gaan maken. De vorm ben ik gaan invullen met de twee kleuren I Am Dead (matte) en Deaths Door (matte). Als laatste heb ik wat van de kleur Bubble Up (shimmer) erbovenop getipt en klaar! Ik ben zelf erg tevreden met deze eerste make-up look. Werken met de make-up palettes van P.Louise is door het goede pigment en fijne blenden gewoon heel erg makkelijk. Ondanks dat Halloween 2023 alweer voorbij is kan ik dit palette zeker aanraden!

 

Hocus Pocus Regain FocusHocus Pocus Regain Focus

 

Welke van de twee Halloween palettes van P.Louise is jouw favoriet?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.