Jeffree Star Cosmetics Pricked eyeshadow palette

Gister vertelde ik al over mijn nieuwe supreme frust citrus bling higlighter van de Jeffree Star Cosmetics herfst collectie. Ook het Pricked eyeshadow palette komt uit deze herfst collectie. Doet het palette weer zijn eer aan of valt het dit keer tegen? Kom je gezellig meelezen?

 

Jeffree Star Cosmetics Pricked eyeshadow palette

Het Jeffree Star Cosmetics Pricked eyeshadow palette is een van de nieuwste oogschaduw palettes van het merk. Recent is er nog een mini eyeshadow palette Weirdo uitgekomen, welke ik uiteraard ook nog ga reviewen. Maar persoonlijk spreekt dit grotere palette mij iets meer aan. In het palette zit 18 pan oogschaduw waarvan 12 mattes en 6 shimmers. Wat mij betreft een zeer goede verdeling omdat je met meer mattes veel meer kanten op kunt. Voordat ik verder ga met de binnenkant en de swatches, wil ik even de verpakking aanspreken. Er is gewoon bijna geen enkel merk wat zoveel aandacht en zoveel kwaliteit aan zijn palettes geeft. De details zijn geweldig en mocht het palette ook op zijn zou ik het zo leeg willen halen om als tas te gebruiken haha. Het pricked eyeshadow palette is vegan, cruelty free en kost bij Beautybay €59,95.

 

Jeffree Star Cosmetics PrickedJeffree Star Cosmetics Pricked  Jeffree Star Cosmetics PrickedJeffree Star Cosmetics Pricked Jeffree Star Cosmetics PrickedJeffree Star Cosmetics Pricked Jeffree Star Cosmetics PrickedJeffree Star Cosmetics Pricked

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Pale in Comparison, Fashion Whore, Silver of Sanity. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Cutting Edge, Vitamin C-Word, Unpeeled Pleasure en Pulp Addiction. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Mysterious Circumstances, Papaya Latex, Orange Fatale en Twisted Taste. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: Thorny, Forged, Double Crossed en Unblunted. De vijfde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Glimmer of Hope, Slice me Open en Deadly Intentions. Ook met dit palette van Jeffree Star Cosmetics is de pigmentatie weer super goed zoals gewend. De kleuren zijn ook echt onwijs gemakkelijk om mee te werken en super mooi voor deze periode.

 

 

Make-up look

Van buiten naar binnen heb ik de volgende kleuren gebruikt. Double crossed (matte), Forged (matte), Orange Fatale (matte), Papaya Latex (matte), Vitamin C word (matte). De shimmer lijn welke ik om de look heen heb gemaakt is de kleur Fashion Whore. En net onder mijn wenkbrauwen heb ik de shimmer kleur Pale in Comparison gebruikt. Hopelijk kan ik snel weer twee looks maken per eyeshadow palette review als ik mij beter voel. Ik heb wel geprobeerd om deze look nog iets creatiever te maken, maar dit wil ik eigenlijk bewaren voor op Instagram omdat hier anders alles al gezien is. Hopelijk volg je mij ook daar…

 

 

Wat vind jij van het Pricked palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.