Jeffree Star Wyoming Winter moisturizer

In de tweede review van de Jeffree Star Wyoming Winter skincare lijn heb ik de moisturiser de afgelopen tijd getest. Inmiddels heb ik mooie Jeffree Star Skin plekje op mijn make-up tafel voor alle mooie items… Kom je gezellig meelezen?

 

Jeffree Star Wyoming Winter Moisturizer

De Jeffree Star Wyoming Winter Moisturizer ziet er weer prachtig uit. De verpakking is hetzelfde als de moisturizers uit de strawberry en banana collectie en deze drie samen zien er nu prachtig uit op mijn make-up tafel. Ook wanneer deze helemaal leeg zijn ben ik zeker van plan om deze prachtige verpakkingen te blijven bewaren. De Moisturizer bevat onder andere Niacinamide. Dit zorgt ervoor dat de huid wordt gehydrateerd en het verminderd de aanmaak van olie op de huid. Verder bevat het PhytoCare-HA dit is een natuurlijke vervanger van Hyaluronic Acid welke de huid hydrateert, net zoals de DL-Panthenol erin.

Een 50 ml verpakking van de Jeffree Star Skin Wyoming Winter Moisturizer kost bij Beautybay ca €47,-

 

Jeffree Star Wyoming Winter Jeffree Star Wyoming Winter

 

Verdere ingrediënten

Als dat nog niet alles was bevat de moisturizer ook nog BV-OSC. Dit is een antioxidant welke de huid beschermt tegen UV invloeden en externe invloeden. De DS-Ceramide erin helpt de huid de skin barrière te versterken en de Snow Algae Powder zorgt ervoor dat de huid weer zacht en gehydrateerd is. Om de lijst aan prachtige ingrediënten bijna af te sluiten zit er ook nog Wagandys in dit heeft een herstellend effect. En als laatste de Acquacell… Dit is een complex van onder andere watermeloen extracten, lentil fruit extracten en ongerijpte appels. Het zorgt voor een heerlijke hydratatie en het verminderd fijne lijntjes.

Wat ik fijn vind aan de crème is dat je er heel weinig van nodig heb voor een goed effect. Je kunt dus vrij lang doen met een verpakking wat het de prijs ook wel weer waard maakt. Plus als Jeffree Star fan hoort dit natuurlijk gewoon in je collectie…

 

Jeffree Star Wyoming Winter Jeffree Star Wyoming Winter

 

Heb jij al eens de Jeffree Star Skin moisturizers geprobeerd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.