Lip & Cheek stain van The Body Shop

De Lip & Cheek stain producten van The Body Shop zijn vernieuwd! Of je nu een subtiel kleurtje wil of een intensieve kleur? Met de Lip & Cheek stains van The Body Shop is alles mogelijk. Kom je gezellig meelezen?

 

Lip & Cheek stain N001 Pink Hibiscus

Eigenlijk zijn de Lip & Cheek stain producten van The Body Shop echte multitaskers! Het zorgt er namelijk voor dat je jouw lippen en wangen een mooi kleurtje kunt geven maar geeft ook nog eens een hydratatie boost! Bovendien zijn de producten nu 100% vegan door de vernieuwde samenstelling!!

Het fijne aan deze producten is dat je zelf kunt bepalen hoe intensief je het wilt opbouwen. Je kunt voor het subtiele/natuurlijke effect gaan maar ook met meerdere laagjes een intense kleur opbouwen. Er zijn vier verschillende kleuren verkrijgbaar en je vind deze uiteraard bij The Body Shop zelf (ook online) voor €12,- per stuk. Ik heb zelf nog nooit zoiets gebruikt, maar na het maken van de pols swatches was ik zeker wel benieuwd ernaar. Kijk hieronder mee naar alle vier de kleuren.

 

Lip & Cheek stainLip & Cheek stain Lip & Cheek stain

 

N003 Pomegranate

Het kleurtje Pomegranate geeft de lippen een mooie rode blush, waardoor je toch kunt genieten van een rood kleurtje op een vrij natuurlijke manier.

 

Lip & Cheek stainLip & Cheek stain Lip & Cheek stain

 

Sunshine Orange

De Sunshine Orange kleur geeft een mooie nude kleur met een felle oranje toon erdoorheen. Zeker een leuk kleurtje voor bijv koningsdag.

 

Lip & Cheek stainLip & Cheek stain Lip & Cheek stain

 

N029 Deep Berry

Het kleurtje Deep Berry is een mooie framboos achtige kleur en samen met de Pink Hibiscus mijn favoriet. Het kleurtje is ook erg mooi gepigmenteerd zonder te fel/opzichtig te worden. Ik heb de Lip & Cheek stains alleen op mijn lippen gebruikt omdat ik op mijn cheeks liever een poeder blush en bronzer gebruik.

 

Lip & Cheek stainLip & Cheek stain Lip & Cheek stain

 

 Ben jij al bekend met de lip & cheek stains van The Body Shop?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.