Make Banks palette Morphe (18B)

Het Morphe Make Banks palette heb ik eigenlijk al een hele lange tijd in mijn stash. En nu ik eigenlijk weet hoe goed het palette is heb ik er spijt van dat ik niet eerder de tijd heb genomen voor dit palette. Lees je mee?

 

Make Banks palette

Het Morphe 18B Make Banks palette bevat 18 pan oogschaduw met zowel een matte als een finish afwerking. Het palette gaat voornamelijk richting de groene tinten (waar ik momenteel gek op ben) maar bevat ook een aantal mooie nude kleurtjes. Het palette kost €20,- bij Morphe zelf  (Verzending vanaf €35,- gratis). En dat is echt een top prijs voor dit palette!  Ik ben er zelf alleen nog niet helemaal uit wat ik altijd van die plastic laagjes vind met de oogschaduw namen erop. Ik vind zelf namen in een palette wel altijd een groot pluspunt maar je kunt ze ook in het palette zelf drukken wat ook weer plastic scheelt.

 

Make Banks Make Banks

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren van boven naar beneden: Deposits, Check please, Cash or card, Make it rain, Cha-ching en C-note. De tweede rij swatches bevat Solid gold, Jackpot, Price tag, Shopaholic, Dolla dolla en Luxe bucks. De derde en laatste rij bevat Bazillionaire, Piggy bank, Rake it in, Stacks, That’s rich en Got paid.

De eerste paar kleuren waren helaas nog niet zo convincing voor mij. Maar vanaf de turquose achtige kleur Make it rain begonnen de swatches beter te worden. De tweede rij en derde rij swatches waren allemaal super goed gepigmenteerd.

 

Make Banks Make Banks

 

Make-up look

Voor mijn eerste look heb ik de kleuren Stacks, C-note en Luxe bucks gebruikt. De kleuren zijn onwijs goed gepigmenteerd en waren in het echt nog een stuk scherper en beter gepigmenteerd. Ik heb de laatste tijd steeds meer groene palettes in mijn stash. Maar dit palette staat momenteel wel echt in mijn top drie van groene palettes.

 

Make Banks Make Banks

 

Wat vind jij van het Make Banks palette en de look?

6 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.