Pistachio palette van BH Cosmetics

Ik hou steeds meer van groene palettes en het merk BH Cosmetics begint ook steeds beter te worden. Het Pistachio palette is een echte groene droom en ik ben onwijs benieuwd. Lees je mee?

 

Pistachio palette

Het pistachio palette is een van de zes nieuwe ice palettes van BH cosmetics. Naast het Pistachio palette is er ook een cherry on top, orange sorbet, cotton candy, bubble gum en sugar cone palette. De palettes kosten €20,- per stuk en daarom koos ik ervoor om er eerst eentje uit te proberen alvorens ik ze allemaal koop (haha). Het palette bevat 8 pan oogschaduw waarvan de bovenste 4 shimmers zijn en de onderste 4 mattes zijn. In de pan zit ook een leuk motief van een ijshoorntje en rechtsonderin het logo van BH Cosmetics. Optisch vind ik het palette van de buiten – en de binnenkant al helemaal top.

 

Pistachio palettePistachio palette Pistachio palettePistachio palette

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat alle shimmers van boven naar beneden: Sweet life, Dessert, Treat en Crunch. De tweede rij swatches bevat alle mattes van boven naar beneden: Soft serve, Quilty pleasure, Nutty en Cone or cup. Alle 8 swatches zijn echt daadwerkelijk helemaal top! De 4 shimmers zien er echt waanzinnig goed uit. Maar ook de 4 mattes waren allemaal erg goed gepigmenteerd en vooral makkelijk te swatchen. Hopelijk is dit nog steeds het geval bij een make-up look…

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste look heb ik de kleuren Cone or cup (matte), Nutty (matte), Soft serve (matte), Treat (shimmer) en Dessert (shimmer) gebruikt. Mijn tweede look heb ik all matte gehouden en hiervoor heb ik ook echt alle matte kleuren gebruiken. Dit zijn Cone or cup, Nutty, Guilty pleasure en Soft serve. De kleuren zijn enorm gemakkelijk om mee te werken. Ze zijn bij het aanbrengen gelijk goed gepigmenteerd maar ook gemakkelijk met mekaar te blenden. Het is misschien geen dagelijks palette maar je kunt er een dagelijkse look wel een beetje spice mee geven.

 

 

Wat vind jij van het Pistachio palette?

One Comment

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.