Maria Malki eye masker

Naar het satijnen oogmasker van het merk Maria Malki was ik erg benieuwd. Ik las namelijk dat het goed zo u helpen bij onder andere kringen maar ook goed bij Migraine. Ik heb de laatste tijd veel last van migraine dus dat wilde ik wel graag uitproberen. Kom je gezellig meelezen?

 

Maria Malki eye masker

Ik kocht het Maria Malki eye masker tijdens de Black Friday en mijn eerste indruk was eigenlijk heel erg positief. De producten zien er kwalitatief erg goed uit en het is ook zeker wel voor deze prijs gerechtvaardigd wat je eigenlijk allemaal krijgt. Het masker is gemaakt van faux silk en is zowel vegan als cruelty free. Het masker is zowel verkrijgbaar in roze en zwart voor €55,- bij de Maria Malki webshop.

 

Wat zijn de positieve effecten van het oogmasker?

  • Het verbeteren van de bloed circulatie rondom de ogen

  • Het verminderen van (donkere) kringen onder de ogen

  • Het voorkomen van fijne lijntjes

  • Het werkt tegen droge ogen

  • Het werkt effectief tegen hoofdpijn en migraine

  • Het verbeterd de slaapkwaliteit

  • Het verminderd stress en zorgt voor heerlijke ontspanning

 

Maria Malki

 

Verschillende manieren van gebruik

Je kunt het masker op verschillende manieren gebruiken. Het masker heeft een verwarmende functie met verschillende tijd en warmte instellingen naar wens persoonlijk in te stellen. De verkoelende functie gebruik je door het cool pack minimaal 2 uur voor het gebruik in de koelkast te leggen. Je kunt deze ook net als mij tussen het gebruik in je beauty fridge leggen. Wat ik zelf erg interessant vond was het kruiden lavendel masker. Deze kun je ook met de verwarmende functie tegelijk gebruiken voor en optimaal effect.

Wat zijn verdere voordelen van het masker? Je kunt het masker zelf op maat stellen en het masker is ook wasbaar waardoor je nog langer kunt genieten van je aankoop. Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee en geniet al regelmatig van deze korte ontspanning! Wat mij betreft is dit een dikke aanrader!

 

Maria MalkiMaria Malki Maria MalkiMaria Malki Maria Malki

 

Gebruik jij weleens een eye masker? Zoja, welke?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.