Melting for ice cream – Essence cosmetics

De Melting for ice cream collectie van Essence cosmetics is al enige tijd geleden uitgekomen. Of die al in Nederland is geweest weet ik niet zeker. Maar hoe dan ook wilde ik er nog een review over maken. Because she is cuteeee!! Kom je gezellig meelezen?

 

Melting for ice cream – Lip glosses

Een aantal producten uit de Essence Cosmetics Melting for ice cream collectie vond ik wel heel erg leuk eruit zien waaronder deze twee lip glosses. Ik neem niet vaak lip glosses mee maar deze crèmige varianten zagen er wel erg mooi uit. De eerste kleur is een mooie zachte zomerse roze swirl en de tweede een vanille swirl. Ik vind het gevoel erg fijn op de lippen en ze zijn zowel erg mooi solo draagbaar en als topper te gebruiken op een lipstick.

 

Melting for ice creamMelting for ice cream Melting for ice cream Melting for ice cream

 

Highlighter

Mijn absolute favoriet uit deze collectie is de blushlighter. Ik meng eigenlijk gewoon de hele highlighter met mekaar waar een soort prachtige rose  shimmer uit voort komt welke gewoon voor een prachtige zomerse glow zorgt. Ik heb deze inmiddels al in een aantal looks gebruikt en ben er heel erg tevreden over! Wat mij betreft dus zeker een aanbeveling voor je collectie…

 

Melting for ice creamMelting for ice cream

 

Nail stickers

Met Nail stickers heb ik nog een kleine haat liefde verhouding maar deze waren te cute om niet mee te nemen. Bovendien vind mijn dochter ze ook erg leuk om te dragen wanneer ik mijn nagels gedaan heb. Persoonlijk vind ik deze stickers erg mooi bij een zachte rozige of vanille kleur zoals de lipglosses van hierboven. Op mijn Instagram volgt hier eerdaags nog een nail art mee!

 

Melting for ice cream

 

Lip Scrub

Hoewel ik een onwijze voorstander ben van het scrubben van het lichaam en het gezicht (uiteraard beide met aparte scrubs) gebruik ik eigenlijk bijna nooit een lip scrub. Deze zag er super cute uit en rook ook nog eens heerlijk. Met een kleine hoeveelheid op de vingertop scrub ik de lippen hiermee en spoel ik het daarna af. Ideaal en snel om te doen tijdens je gezichtsroutine eigenlijk! Ik ga dit zeker proberen vol te houden…

 

Melting for ice cream Melting for ice cream

 

Wat vind jij van deze zomerse collectie?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.