Mickey and friends lipstick trio Morphe Cosmetics

Dinsdag liet ik al het Mickey and friends x Morphe oogschaduw palette aan jullie zien. Naast het oogschaduw palette kocht ik ook de lipstick trio. De kleuren erin spraken mij als eerste al aan, maar de lipsticks van Morphe bevallen mij ook erg goed. Kom je meelezen?

 

Bow Babe

De Mickey and friends lipstick x Morphe collectie zijn alleen per trio verkrijgbaar. Maar zelf vind ik deze drie kleuren ook een must have voor iedereen. De nude Bow Babe is namelijk geschikt om alledaags te gebruiken. De Goody Goody roze kleur is een mooie zachte roze kleur voor een vrouwelijke/girly look. En de rode look Oh Boy zegt het al is een echte head turner. Een rode lipstick geeft een vrouw wel echt een bepaalde uitstraling en zouden er meer moeten dragen/durven! De Mickey and friends lipstick trio kost €22,- maar momenteel is deze in de aanbieding voor €11,-. Dit is echt onwijs goedkoop voor drie lipsticks van deze kwaliteit en ik kan ze eigenlijk ook alleen maar aanraden!

 

Mickey and friends lipstickMickey and friends lipstickMickey and friends lipstick

 

Deze nude kleur Bow Babe is een hele mooie zachte matte kleur. Eigenlijk kun je deze kleur gewoon overal dragen, bij mij gaat deze dan ook zeker in de handtas!

 

 

Oh Boy

Bij de eerste lipstick is het je waarschijnlijk al opgevallen. Maar elke lipstick heeft een onwijs leuke print erin van Mickey en zijn vriendjes. Hieronder zie je bijvoorbeeld Daisy en rondom de lipstick heen vind je de andere figuurtjes. Dit geeft zeker een leuke touch aan deze lipsticks! Uiteraard zullen ze wel vervagen naarmate gebruik maar het is wel erg leuk bedacht en uitgevoerd.

 

Mickey and friends lipstick Mickey and friends lipstickMickey and friends lipstick

 

Like I said… Elke vrouw heeft een rode lipstick nodig en deze mooie matte rode lipstick Oh Boy is een hele mooie zachte rode kleur. Je kunt deze naarmate gewenst nog zelf iets opbouwen of wellicht een finishing touch geven met een gloss erover.

 

 

Goody Goody

Het laatste kleurtje is Goody Goody een lichte roze kleur (eigenlijk gewoon een onwijs mooie baby roze kleur) en ik hou ervan!

 

Mickey and friends lipstick Mickey and friends lipstickMickey and friends lipstick

 

Op mijn lipswatch lijkt de lipstick iets meer paars uit te vallen, maar dit was in het echt absoluut niet zo. De kleur is heel mooi zacht roze en is naar mijn mening zeker geschikt voor een mooie girly make-up look.

 

 

Welke kleur spreekt jouw het meeste aan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.