Morphe lavendel collectie part I

Vandaag laat ik in het eerste deel van de Morphe lavendel collectie het brush set, de cream blush en de highlighter zien. Allemaal stuk voor stuk erg prachtig en passend in deze collectie… Kom je gezellig meelezen?

 

Morphe Lavendel brush set

Als eerste laat ik het brush set uit de Morphe Lavendel collectie zien. Deze bestaat uit 6 brushes welke in een prachtige bijpassende lavendel brush bag geleverd worden. Ook de brushes zijn helemaal in bijpassende stijl gemaakt. Dit staat natuurlijk helemaal geweldig op jouw make-up tafel! De zes brushes zijn een foundation brush, een contour brush, een higlighter brush, een detail countouring brush voor het gezicht. En een Eyeshadow brush, een blender eyeshadow brush voor de ogen. Het gehele set heeft een waarde van €83,- maar is verkrijgbaar bij Morphe voor maar liefst €38,-.

 

Morphe lavendel collectieMorphe lavendel collectieMorphe lavendel collectie

 

Foundation brush

Morphe lavendel collectie

 

Contour brush

Morphe lavendel collectie

 

Highlighter brush

Morphe lavendel collectie

 

Detail contouring brush

Morphe lavendel collectie

 

Blender eyeshadow brush

Morphe lavendel collectie

 

Eyeshadow brush

Morphe lavendel collectie

 

Cream Blush

Deze prachtige cream blush in lavender kleur kan eerst wat intimiderend eruit zien om te gebruiken. Ik was ook heel voorzichtig met het eerste gebruik maar eenmaal met blenden wordt het een mooie zachte klassieke kleur. De cream blush is gemakkelijk op te bouwen en geeft een mooie matte zachte finish op de huid. En… De prijs van €13,- vind ik ook nog eens waanzinnig goed!

 

Morphe lavendel collectieMorphe lavendel collectie

 

Highlighter Lavender Beam

Uiteraard was de collectie niet compleet zonder een highlighter. En highlighter kun je ook nooit genoeg hebben! Deze highlighter uit de lavender limited edition is alleen al prachtig om naar te kijken. Maar laat je zeker niet bedriegen want de highlighter is enorm goed gepigmenteerd en je heb maar heel weinig nodig! Voor maar liefst €16,- heb jij deze highlighter ook al in huis… In het tweede deel met het Ultralavender oogschaduw palette laat ik ook de cream blush en de highlighter in mijn eerste make-up look zien.

 

Morphe lavendel collectieMorphe lavendel collectie

 

Wat vind jij van de Morphe lavendel collectie?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.