My Jewellery – My christmas outfit

Wellicht ben je nog op zoek naar DE jurk voor de komende feestdagen. Misschien voor kerst of misschien voor oud & nieuw? Dit super leuke jurkje van My Jewellery is geschikt voor beide. Kom je gezellig meelezen?

 

Pink Metallic wrap dress

Wellicht ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor haar? Voor je beste vriendin, je zus of misschien gewoon voor jezelf? Wil je nou echt jezelf laten sprankelen met de feestdagen of een andere leuke upcoming party? Dan heb ik het jurkje voor jouw… Namelijk de Pink Metallic wrap dress van My Jewellery. De Pink Metallic wrap dress komt uit de feestcollectie en een leuk jurkje welke ook echt de aandacht eist. Het jurkje is in het roze dus misschien iets gewaagd, maar de kleur roze is wel echt heel goed draagbaar.

Ik heb zelf voor de maat XL gekozen omdat ik uit het verleden weet dat de meeste items van My Jewellery bij mij altijd iets kleiner vielen. Uiteindelijk ben ik daar ook erg blij mee want nu zit het jurkje mooi en comfortabel en is de lengte ook ideaal (niet te kort). Ik ben zelf 176 cm lang, en ik draag normaal maat M/L (afhankelijk van de winkel).

 

My Jewellery My Jewellery My Jewellery

 

Look

Ik ben zelf erg blij met deze jurk en ik voel mij er ook echt vrouwelijk en eigenlijk wel sexy in! De jurk heeft bovendien erg mooie details welke naast het metallic effect echt de aandacht trekken. De stof zit ook erg fijn op de huid en is niet te warm, noch te koud. En het zit eigenlijk gewoon heel erg comfortabel, meer kan ik er niet over zeggen. De Pink metallic wrap dress kost €49,99 bij My Jewellery. Mocht je toch liever voor een ander cadeau gaan, heeft My Jewellery een ruim aanbod aan kleding maar ook aan sieraden. Zeker even de moeite waard om een kijkje te nemen…

 

My Jewellery My Jewellery

 

Wat wordt jouw kerst outfit dit jaar?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.