New Horizons Glossybox beautybox

Het is eventjes geleden dat ik echt aanwezig was op mijn blogs en na wat inhalen ben ik nu dan ook eindelijk toegekomen aan het inhalen van mijn maandelijkse beautyboxen. Allereerst de Beautybox van Januari met het thema New Horizons. Kom je gezellig meelezen?

 

New Horizons Glossybox beautybox

Een nieuwe maand een nieuwe beautybox en deze maand met het thema New Horizons. Voordat ik mijn inhoud laat zien vertel ik ook altijd even kort wat ik ben misgelopen. Als eerste is dat een Concealer van het merk Lavera twv €8,99. Als tweede is dat een anti pollution shampoo van het merk Sachajuan. Waar ik wel erg benieuwd naar was geweest is de Multifunctionele soap sponge met aloë vera van daily concepts twv €6,95.

 

I want you naked

Het eerste item uit de New Horizons Glossybox is van het merk I want you naked. Hierin zitten drie eye serum ampullen. Iets wat ik zelf altijd erg graag gebruik en omdat ik ze van dit merk nog niet ken ben ik ook wel erg benieuwd. De losse verkoopwaarde van de ampullen zijn €39,-

 

New Horizons

 

Essie nagellak

Het merk Essie is mij zeker wel bekend maar ik koop er zelf eigenlijk nooit nagellak van. Dit omdat ik zelf liever gellac gebruik wat langer blijft zitten. Toch ben ik wel erg benieuwd naar het merk en het kleurtje vind ik ook erg mooi. Ik ga het dus zeker wel uitproberen. De losse verkoopwaarde van de Essie nagellak is €8,95. Het kleurtje welke je in jouw box heb kan echter wel verschillen!

 

New Horizons

 

Nip + Fab scrub

Volgens mij heb ik deze scrub al eens gehad of iets anders van het merk want de naam komt mij zeker wel bekend voor. Ik gebruik ook graag een gezicht scrub dus ik ben hier zeker wel benieuwd naar. De losse verkoopwaarde van de scrub is €11,95.

 

New Horizons

 

Dove bodylotion

Het merk Dove is mij zeker wel bekend maar het is echt al een hele tijd geleden dat ik iets van het merk heb aangeschaft. Een bodylotion is echter altijd wel welkom dus ik ga deze eerdaags zeker met plezier uitproberen. De losse verkoopwaarde van deze huge flacon is maar €4,29 dus ook nog eens enorm budget proof.

 

New Horizons

 

Melusine cosmetics Gua Sha Jade

Het merk Melusine cosmetics is mij helemaal nog niet bekend. Maar diverse Jade tools heb ik de afgelopen tijd wel regelmatig in mijn Glossybox of Lookfantastic box gezien. Iets minder zou het dus wel mogen. De losse verkoopwaarde van de Jade is €24,-.

 

New Horizons

 

Welk item zou jij het liefst willen ontvangen?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.