Pat McGrath celestial nirvana blush

Ik was al langere tijd onwijs benieuwd naar het merk Pat McGrath Labs. Afgelopen jaar kocht ik een aantal producten in de Black Friday sale. Omdat alle producten zo mooi luxueus zijn besloot ik om deze te gaan verdelen in drie blogs. Met vandaag als eerste de blush. Kom je gezellig meelezen?

 

Pat McGrath Divine blush

De Pat McGrath Divine blush is een van de bekende producten van het merk. Ik heb deze vanuit de Celestial Nirvana collectie gekocht maar ik zag dat deze ook gewoon te koop is. Wat nou het verschil is weet ik niet precies. De blush is een heerlijke zachte opbouwbare blush en geeft bijna een satijnen gevoel aan de huid. De blush is verkrijgbaar in negen verschillende kleuren maar de kleur Divine Blush is een van de lichtste kleuren welke ook het beste bij mijn lichte huidtype zal passen.

 

Pat McGrath

 

Allereerst de buitenverpakking helemaal in de style van de Celestial Nirvana collectie. Deze is echt prachtig! Maar wat er binnenin zit is nog veel mooier. Bij het openen van de verpakking vind je de zwarte klassieke verpakking met het merklogo erop. Wanneer je deze opent ben je gewoon even weggeblazen van de mooie blush en het mooie printje. De eerste indruk is dus zeker al positief! Eigenlijk vind ik de blush nog best meevallen deze is namelijk te koop voor €37,-. En er zijn een hoop merken welke toch echt nog stukken duurder zijn!

 

Pat McGrath Pat McGrath

 

Swatch

De allereerste swatch zag er best goed uit. Op deze foto lijkt de kleur wel iets donkerder dan dat het echt is. Ik probeer met de make-up look de blush dan ook nog wat beter vast te gaan leggen. Mijn eerste Pat McGrath full face make-up look lees je in de blog van komende maandag.

 

 

Wat vind jij van de Celestial Nirvana blush?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.