Peach origin pro palette van Catrice cosmetics

Vorige week schreef ik een review over het Lavender Breeze palette. Een van de nieuwste PRO slim oogschaduw palettes van Catrice. Vandaag laat ik het tweede nieuwe palette uit deze lijn zien het Peach Origin palette. Kom je meelezen?

 

Peach origin palette

Het Peach Origin palette N010 Golden Afterglow is wat mij betreft een echte lente/zomer musthave. Het palette bevat ook weer 14 pan oogschaduw met een matte finish, shimmer finish en metallic finish. De afwisseling in de kleuren het bevat een aantal mooie nude kleuren waaronder wat mooie zachte maar ook warme perzik achtige kleuren. Heerlijk voor een zachte frisse look dus! Het Catrice Pro Peach Origin slim oogschaduw palette kost €9,99 en is onder andere bij Boozyshop te koop.

Ook het Peach Origin palette is weer Vegan & Cruelty Free!

 

Peach originPeach origin Peach originPeach origin Peach originPeach origin

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Soft, Comfy, Misty Rose, Graceful, Curious, Eccentric en Bronzy. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Daylight, Nature, Aurora, Umber, Cedar, Denim en Shadow. De eerste rij swatches is vooral erg nude en zacht. De tweede rij swatches is wat donkerder waarmee je wat meer variatie in je looks kunt brengen. De kleuren waren erg zacht en gemakkelijk om te swatchen dus dat belooft weer goeds.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look heb ik de kleuren Umber (matte), Cedar (matte), Nature (matte), Comfy (matte) en Daylight (shimmer) gebruikt. Met deze look ben ik erg tevreden al is het meer een look met nude kleuren dan peach kleuren omdat deze overheersen in het palette. Voor mijn tweede look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Shadow (matte), Denim (matte) en Aurora (Shimmer). Dit vond ik de drie kleuren welke wat ”aparter” waren uit het palette, en de kleur Aurora past ook wel bij het Peach thema. Al met al is het zeker geen verkeerd palette, MAAR betreft het thema peach origin mis ik toch wel echt meer peach kleuren!!

 

 

Wat vind jij van het nieuwe palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.