Positive vibes collectie Essence cosmetics

Essence blijft een van mijn favoriete budget merken en elke limited edition of trend edition wil ik altijd graag uitproberen. Deze allernieuwste collectie positive vibes only bevat ook weer een hoop leuks! Kom je gezellig meelezen?

 

Essence positive vibes only – Thermo reacting click & go nails

Het eerste product uit de Essence Positive vibes only collectie zijn de thermo reacting click & go nails. Ik ben tot nu toe altijd erg tevreden over de click & go nails. Het is allereerst enorm gemakkelijk aan te brengen en het houdt ook prima voor een leuk event/leuke avond. Wat een super leuke extra is aan dit setje is dat ze van kleur veranderen wanneer ze in aanraking komen met koud water of met warm water. Voor een prijsje van €3,29 erg leuk om soms te dragen!

 

Positive vibes Positive vibes

 

Hair clip

Niet echt een make-up product maar wel altijd handig tijdens het aanbrengen van je make-up maar ook leuk om als accessoires te gebruiken. De hair clip is te koop voor €1,99 wat ook een heerlijk budget prijsje is. En de klem is uiteraard ook helemaal in de style van de collectie!

 

Positive vibes

 

Lip masker

In de koudere periode kunnen de lippen wel wat extra verzorging gebruiken. Dit lip masker bevat onder andere shea butter voor heerlijke zachte lippen. Het masker is door de applicator lekker gemakkelijk aan te brengen en qua formaat ook heerlijk om mee onderweg te nemen. Het lip masker kost €2,99.

 

Positive vibes

 

Colour changing blush stick

De laatste tijd komen de blush sticks steeds vaker tevoorschijn. Ik weet nog niet wat ik er helemaal van vind en de enige die ik eigenlijk nog heb is die uit een vorige Essence collectie. Ik probeer het graag nog eens uit en voor een budget prijsje van €2,99 is dat ook prima te doen.

 

Positive vibes

 

Baked highlighter

Highlighters kun je naar mijn mening niet genoeg hebben en deze Positive vibes baked highlighter zag er ook te mooi uit om te weerstaan. De eerste swatch was ook enorm goed gepigmenteerd, dus ik heb zo het idee hier wel erg tevreden over te gaan zijn! De baked highlighter kost €3,79.

 

Positive vibes Positive vibes Positive vibes

 

Colour changing lip glow

Deze colour changing lip glow ziet er alleen al te mooi uit om niet in je make-up stash te hebben en is bijna te mooi om te gaan gebruiken. Ik ben altijd erg benieuwd hoe deze PH reacting producten reageren en wat voor kleur eruit komt. Mocht je het eens willen uitproberen kan dat voor een super leuk prijsje van €2,99.

 

Positive vibes

 

Positive vibes only eyeshadow palette

Het main item uit deze collectie is natuurlijk het oogschaduw palette! Super leuk gedaan dat je de highlighter via de slider aan de zijkant opent. Het mini eyeshadow palette bevat 6 pan waarvan 3 mattes en 3  shimmers dus een prima verdeling. Ook dit prijsje is weer heerlijk budget proof namelijk maar €4,99.

 

Positive vibes Positive vibes Positive vibes

 

Swatches

De swatches hebben helaas geen namen. Maar de pigmentatie ziet er echt super goed uit. Ik ben zeker wel benieuwd hoe mijn eerste make-up look hiermee wordt.

 

 

Make-up look

Ik ben eigenlijk enorm positief verrast met deze eerste make-up look. De pigmentatie van het palette is echt waanzinnig goed en het blenden was ook erg gemakkelijk. Wat vooral erg fijn was is dat de shimmers echt geweldig goed gepigmenteerd zijn! Ik zou dit palette zeker vaker erbij gebruiken voor een mooie green make-up look!

 

 

 

Welk product uit de positive vibes collectie spreekt jouw het meest aan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.