Princess Rapunzel palette en lashes Essence

De tweede Essence Disney Princess collectie is de Princess rapunzel collectie. En ook van deze collectie heb ik zowel de fake lashes als het oogschaduw palette aangeschaft. Kom je weer gezellig meelezen?

 

Princess Rapunzel lashes

De Essence Princess Rapunzel lashes zijn een stuk zachter/natuurlijker dan de vorige van Jasmine (al waren deze ook niet echt volumineus). Dit zou echt een setje fake lashes zijn welke je gemakkelijk dagelijks kunt dragen. Zoals ik ze zo op het eerste blik zie zou het voor mij veel te natuurlijk zijn om voor mijn Instagram make-up looks te gebruiken. Maar ik wilde de lashes wel heel graag combineren met de bijbehorende palettes. Bovendien kosten de lashes maar €2,95 en zijn ze onwijs gemakkelijk aan te brengen.

 

Princess Rapunzel Princess Rapunzel

 

Princess Rapunzel palette

Het Essence Princess Rapunzel oogschaduw palette is een 16 pan palette. Het bevat zowel mattes als shimmers en ook hier zit weer een leuk motiefje in sommige. Het is wel echt een nude palette, niet echt wat ik eigenlijk had verwacht. Wellicht had ik toch wat meer paars en andere kleuren zoals groen verwacht. Maar de kleuren zien er wel erg leuk uit, dus ik ben hoe dan ook wel erg benieuwd naar het palette. Ook het Princess Rapunzel palette is bij de Boozyshop te koop voor €9,95. Bovendien is ook deze collectie weer vegan + cruelty free! Just as we like it…

 

Princess RapunzelPrincess Rapunzel Princess RapunzelPrincess Rapunzel

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Long Hair, Pascal, Flynn en Maximus. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Floating Lights, Tower, Kingdom en Cheerful. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Adventurous, Enthusiastic, Adorable en Blondie. En de vierde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Paint, Mother Gothel, Strong en Sweetheart. De swatches zien er eigenlijk allemaal wel redelijk goed uit voor een budget merk/palette.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Kingdom (matte), Enthusiastic (matte), Mother Gothel (matte), Adorable (matte) en Blondie (shimmer). Over de kleuren, het aanbrengen, de pigmentatie etc ben ik allemaal erg tevreden dat is gewoon allemaal super. Ook de rapunzel lashes op de eerste foto waren erg fijn om aan te brengen en mooi naturel. Toch heb ik nog andere lashes (Glamlite) aangebracht om te laten zien hoeveel verschil het maakt als je echte volle lashes gebruikt bij een make-up look. Voor een dagelijkse look is dit palette helemaal geschikt en zeker aan te raden…

 

 

 

Wat vind jij van de Princess Rapunzel collectie?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.