Real Techniques wasbare wattenschijfjes

Het merk Real Techniques is mij vooral bekend van de fijne beauty sponges/blenders ze hebben. Toen ik dus deze wasbare wattenschijfjes zag wilde ik deze uiteraard ook uitproberen. Kom je gezellig meelezen?

 

Real Techniques wasbare wattenschijfjes

De wasbare wattenschijfjes van Real Techniques vielen mij in de winkel gelijk op. De twee wasbare wattenschijfjes in zalmroze kleur springen er uit in de mooie doorzichtige verpakking. Nu is het dat het merk mij al bekend was van de beauty sponges/blenders. Ik kocht namelijk altijd de oranje variant en was daar altijd erg tevreden over. Mocht het merk mij niet bekend geweest zijn had ik zeker niet €9,95 voor maar 2 wasbare wattenschijfjes betaald. Toch kon ik mijn nieuwsgierigheid niet beheersen en was ik erg benieuwd of deze ook zou goed zouden bevallen.

 

Real Techniques Real Techniques

 

De pads zien er op het eerste blik van erg goede kwaliteit aan en ze voelen ook heerlijk zacht. De wattenschijfjes hebben twee verschillende kanten en ook twee verschillende functies. Zo is de witte kant voor het verwijderen van gezichtsmake-up (bijvoorbeeld foundation). En de perzik/zalm achtige kant is voor het verwijderen van oog make-up. Je kunt de pads gebruiken met alleen water maar ook met een cleanser of make-up remover. Voor het reinigen van de pads wordt aangeraden om het op de hand te wassen met warm water en daarna plat te laten drogen. Ik doe mijn wasbare pads eigenlijk altijd mee in de wasmachine omdat ze dan een stuk schoner worden. Maar het is natuurlijk ook een stuk makkelijker…

 

Real TechniquesReal Techniques

 

Tot zover ben ik erg tevreden over het gebruik van deze Real Techniques wasbare wattenschijfjes. De make-up gaat er heel gemakkelijk af en de wattenschijfjes voelen heerlijk zacht aan op de huid. Voor een beauty liefhebber zou dit overigens ook een enorm leuk cadeautje zijn voor de komende feestdagen!

 

Gebruik jij al herbruikbare wattenschijfjes? Zoja, welke?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.