Chocolade palette van Glamlite cosmetics

Het lijkt wel een soort Glamlite cosmetics maand op mijn blog. Mocht je de review van Pie palette en van de red velvet liquid lipstick gemist hebben, zijn deze zeker nog de moeite waard om even terug te lezen. De review van vandaag gaat over het chocolade donut palette. Kom je meelezen?

 

Chocolade palette

Het chocolade palette is de tweede donut palette van Glamlite cosmetics. Toevallig was het vorige donut palette mijn allereerste Glamlite cosmetics product ooit. En sindsdien ben ik er eigenlijk helemaal verslaafd aan. Het chocolade donut palette is een palette met nude kleuren voor mooie dagelijkse looks maar ook voor meer uitgebreidere opvallende looks met nude kleuren. Het palette bevat weer 9 pan oogschaduw met in het midden een pan voor een highlighter. Het liefste had ik eigenlijk een bronzer hierin gezien, maar met een higlighter ben ik ook altijd wel blij.

Zoals gewend van Glamlite cosmetics is het chocolade palette weer Vegan & Cruelty free. Het palette is bij Boozyshop te koop voor €23,95.

 

chocolade palettechocolade palette chocolade palettechocolade palette chocolade palettechocolade palette

 

Swatches

De eerste foto bevat de swatch van de highlighter in de kleur Chocolate Glazed en deze ziet er echt fantastisch uit!! De tweede rij swatches bevat de kleuren Sweet filling, Marble en White chocolate. De derde rij swatches bevat de kleuren Sweet Tooth, Double chocolate en Eclair. De vierde en laatste rij swatches bevat de kleuren Boston Kreme, Chocolicious en Chocolate sprinkles. Al deze swatches zowel matte als shimmer zien er weer echt super uit. Tot zover ben ik alweer erg tevreden, dus op naar de make-up looks.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look heb ik de kleuren Double chocolate (matte), Eclair (matte), Chocolicious (matte), Sweet filling (matte) en Chocolate glazed (highlighter) gebruikt). Voor mijn review probeer ik de looks altijd eerst zo basic mogelijk te houden. Hierna ga ik steeds meer uitproberen met het palette. Er zullen dus zeker nog meer looks volgen met het chocolade donut palette. Maar voor de eerste look ben ik in ieder geval al overtuigd. De kleuren zijn weer goed gepigmenteerd en ook onwijs gemakkelijk te blenden met mekaar. De uitval is eigenlijk nihil tot helemaal niet, het is dus gewoon een super fijn palette!

 

 

Wat vind jij van het chocolade palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.