Red velvet liquid lipstick Glamlite cosmetics

Gister zagen jullie al een kleine preview van de Glamlite liquid lipstick welke ik voor mijn Pie palette make-up looks had gebruikt. Deze red velvet lipstick is wel echt een aparte review waard. Kom je meelezen?

 

Red velvet liquid lipstick

Ook de Red velvet liquid lipstick is een van de nieuwste producten van Glamlite cosmetics. Ik heb al een aantal liquid lipsticks en lipglosses van Glamlite maar het zijn voornamelijk de liquid lipsticks welke mij het meeste bevallen. De kleur Red Velvet is gewoon simpel gezegd een onwijs sexy rode kleur! De kleur heeft een matte finish, is onwijs gemakkelijk aan te brengen met de applicator en droogt niet hard uit. Bovendien blijft de kleur mooi en lang goed zitten ook tijdens het drinken en eten. Uiteraard is ook dit product van Glamlite weer Vegan & Cruelty free. De Red Velvet lipstick is te koop bij Boozyshop voor €13,95 maar momenteel in de aanbieding voor €9,95.

 

Red velvet Red velvetRed velvet

 

Swatches

De pols swatch liep niet helemaal gemakkelijk maar wat ben ik blij met hoe mijn lipswatch was geworden. Ik had eigenlijk verwacht dat ik met de rode kleur onwijs moest uitkijken zodat ik niet geknoei moest bijwerken. Maar ik was helemaal verbijsterd hoe eenvoudig en mooi het was aangebracht. Ik heb eigenlijk niks hoeven bijwerken. Op de lipswatch heb ik 1 laag aangebracht welke een onwijs goede dekking heeft. De liquid lipstick droogt bovendien snel op, maar heeft geen droog/trekkerig gevoel wat andere liquid lipsticks weleens hebben.

Voor mij is de Red velvet liquid lipstick wel echt liefde op het eerste blik en daarom zullen jullie deze kleur zeker vaker terug gaan zien. Ben je benieuwd naar mijn complete look? Bekijk dan even mijn Glamlite cosmetics Pie palette blog van gister. En ben je net zo fan van Glamlite als mij? Over 2 dagen (7 mei) heb ik weer een Glamlite review! So come back!

 

Red velvet

 

Wat is jouw favoriete kleur lipstick?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.