Sickly Sweet palette Blend Bunny Cosmetics

Het Sickly Sweet palette van Blend Bunny Cosmetics trok gelijk mijn oog. Het is eigenlijk het tweede palette van het merk welke mij aansprak. Maar voor deze besloot ik nu dan ook echt te gaan. Ik ben namelijk gek op pastelkleurtjes… Kom je gezellig meelezen?

 

Sickly Sweet palette – Blend Bunny Cosmetics

Het Sickly Sweet palette van Blend Bunny Cosmetics is een huge palette met maar liefst 30 kleurtjes in een heerlijk mengelmoesje. De kleur story lijkt op het eerste oog ook echt een mengelmoesje! Maar de swatches maken het al een stuk overzichtelijker. Gelukkig kwam ik via een Tip van Liss bij de website van Monolith EU waar ik het palette zonder hoge verzendkosten en importkosten kon bestellen. Bovendien had ik het palette ook nog eens onwijs snel in huis! Je vind dit palette al voor maar liefst €49,90 en wat ik moet geloven is het merk deze prijs ook zeker waard…

 

Sickly Sweet Sickly Sweet Sickly Sweet Sickly Sweet

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren Cry-Baby, Cry If I want To, Frills And Thrills, Center Of Attention en Sprinkles. De tweede rij swatches bevat de kleuren Gloom And Doom, Cotton Candy, Just An Act, Feeling Blue en Bellyache.

 

Sickly Sweet

 

De derde rij swatches Lollipops, Buttercream, Melancholy, Party Dress en Crying Sparkles. De vierde rij swatches bevat de kleuren Cupcake, Pout, Sugar High, Glow Stick en Morose.

 

Sickly Sweet

 

De vijfde rij swatches bevat de kleuren Fake It, Brooding, Just Peachy, Dopamine en Ruffles. De zesde en laatste rij swatches bevat de kleuren I’m Fine, Rosy Cheeks, Big Feelings, Temper Temper en Spooky. Dit is mijn allereerste palette van Blend Bunny Cosmetics en ik moet zeggen ik ben positief verrast. Wat mij betreft smaken de swatches al zeker naar meer!

 

Sickly Sweet

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look ben ik begonnen met de kleuren Spooky (matte) welke ik geblend heb met Morose (matte) en Dopamine (matte). Hierna heb ik de cut crease opgevuld met de shimmers Big Feelings en Cotton Candy. Van de shimmer Cupcake heb ik iets onder mijn wenkbrauwen aangebracht. Ik ben erg tevreden over deze eerste make-up look. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en makkelijk om mee te werken. De shimmers zijn wel wat creamy en moest ik wat meer van aanbrengen voor een goed effect. Ik heb zeker nog een hoop looks op de planning hiermee!

 

 

Wat vind jij van het Sickly Sweet palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.