Speak up vinyl lipglosses van The Body Shop

Ik heb eigenlijk nog nooit make-up bij The Body Shop gekocht. Maar laatst kreeg ik een onwijs leuk PR pakketje met daarin deze vier lipglosses en ook vier lip and cheek stains. De laatste komen eerdaags nog aan bod in een aparte review. Want deze Speak up lipglosses verdienden zeker wel een aparte review. Kom je gezellig meelezen?

 

My Choice

De Speak up vinyl lipglosses van The Body Shop zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. De kleuren My Choice, Bite Back, Power Move en My Voice hebben ook allemaal een empowering message om te laten zien dat je stevig in je schoenen staat. De lipgloss heeft een hydraterende en verzorgende werking welke tot wel 12 uur lang aanhoudt en een semi glanzende vinyl finish. De lipglosses bevatten voor 94% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Zo bevatten ze onder andere Vitamine E! Uiteraard zijn de Speak up vinyl lipglosses zoals gewend van The Body Shop cruelty free en vegan. De losse verkoopprijs ligt bij €9,- per stuk bij The Body Shop zelf.

Het fijne aan de Speak up vinyl lipglosses is dat ze door de schuine applicator onwijs gemakkelijk zijn aan te brengen. Ook is de kleur erg gemakkelijk op te bouwen. Zo heb je met 1 laagje een lichte gloss op je lippen en met 2 tot 3 laagjes een onwijs mooi dekkende gloss. Het kleurtje My choice is daar het beste voorbeeld van. Mijn favoriete kleurtje is absoluut wel My Voice! Een mooie dieprode kleur welke elke vrouw dat fierce geeft wat wij wel kunnen gebruiken en ook verdienen!

 

speak up vinyl lipglossesspeak up vinyl lipglossesspeak up vinyl lipglossesspeak up vinyl lipglosses

 

Bite Back

Het kleurtje Bite Back is een mooie oudroze tint en voor mij staat deze op een mooie tweede plek. Dit kleurtje zou ik zeker dagelijks dragen en zul je ook regelmatig terug zien in mijn make-up looks.

 

speak up vinyl lipglossesspeak up vinyl lipglosses speak up vinyl lipglossesspeak up vinyl lipglosses

 

Power Move

De kleur Power Move kleur heeft een frisse perzikachtige oranje tint. Misschien niet een die ik snel dagelijks zal dragen maar zeker wel een bijzondere kleur voor een bijpassende make-up look. Maar ook erg leuk voor bijv koningsdag.

 

speak up vinyl lipglossesspeak up vinyl lipglosses speak up vinyl lipglossesspeak up vinyl lipglosses

 

My Voice

Mijn absolute favoriet van deze vier kleurtjes, ik had de kleur wat meer wijnrood (wat donkerder) ingeschat. Maar gelukkig bleek het een wat lichtere rood te zijn met een onwijs mooie glans erin. Voor een rode lipstick werkt deze applicator ook onwijs gemakkelijk en alleen daarom is deze al zeker aan te vallen!

 

speak up vinyl lipglossesspeak up vinyl lipglosses speak up vinyl lipglossesspeak up vinyl lipglosses

 

Welke kleur spreekt jouw het meeste aan?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.