Technidaze collectie van Beautybay

De Technidaze collectie van Beautybay sprak mij gelijk aan door de felle kleuren. Van de collectie kocht ik eigenlijk alles behalve de juicy lip glosses omdat ik daar echt niet van hou. Benieuwd naar de collectie? Kom dan gezellig meelezen…

 

Technidaze aquavated liner palette

Het eerste item uit de Technidaze collectie is de aquavated liner palette. Ik hou van felle kleurtjes en ben steeds meer aan het experimenteren met cake liners. Deze sprak mij gelijk aan door de mooie pastel kleurtjes. Bovendien vind ik het ook erg handig in een palette dan allemaal losse verpakkingen. Het aquavated liner palette kost €14,- maar je kunt de gehele collectie nu ook in de bundle kopen voor maar €47,95.

 

TechnidazeTechnidazeTechnidazeTechnidaze

 

De rij swatches gaat van boven naar beneden met de volgende kleuren: Hype, Utopia, Beat, Ibiza en House.

 

Technidaze

 

Pressed pigment palette

Het pressed pigment palette ziet er echt waanzinnig uit. Helaas is het palette klein met maar 8 pan (dit hadden er best meer van mij mogen zijn met deze kleuren). Van de 8 kleuren zijn er 5 mattes en 3 shimmers wat wel weer een hele goede verdeling is. Het palette kost normaal €11,50 bij Beautybay maar is nu in een waanzinnig sale voor maar €5,70. Dat is echt een bizarre prijs voor deze goede kwaliteit!!

 

TechnidazeTechnidaze TechnidazeTechnidaze

 

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Kaleidoscope, Dazed, Rave en Hacienda. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Acid, Spectrum, 1991 en Sunrise. Ik moet zeggen dat de swatches er echt waanzinnig goed uit zien. Ik ben zo blij dat alle matte kleuren zo onwijs goed gepigmenteerd zijn en zo gemakkelijk in het gebruik. Van mij mag Beautybay hier wel echt een groot palette van uitbrengen!!

 

 

8 Piece eye brush set

Het 8 delige eye brush set komt in een geweldige neon groen case en de brushes zelf hebben een prachtige see through neon roze kleur. Inmiddels heb ik de brushes zelf al een aantal keer gebruikt waaronder voor deze make-up look natuurlijk. Ik moet zeggen dat ik positief verbaasd ben over de kwaliteit en zeker vaker een Beautybay brush set nu zou aanschaffen. Het eye brush set kost normaal €17,50 maar is nu in de sale voor €12,20. Wat mij betreft is het set zeker een dikke aanrader!!

 

Technidaze TechnidazeTechnidaze Technidaze Technidaze Technidaze Technidaze Technidaze Technidaze Technidaze Technidaze

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik eigenlijk alleen de shimmer Spectrum gebruikt. Van het het aquavated liner palette heb ik alle kleuren gebruikt. Ik wilde eerst even wat uitproberen voordat ik gelijk full creative modus zou gaan. Toch vond ik het te weinig en heb ik daarom mijn look nog eens aangepast. Over het resultaat ben ik enorm tevreden. Zowel het oogschaduw palette en het liner palette zijn erg fijn om mee te werken. Ik hoop hier zeker nog veel mooie looks mee te gaan maken.

 

 

Wat vind jij van de Technidaze collectie?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.