The Joy of Beauty Glossybox (LE)

Kerst is al even geleden en deze The Joy of Beauty limited edition Glossybox is dus ook al van eventjes geleden. Toch vond ik de inhoud nog zo leuk dat ik deze nog even wilde delen met jullie. Kom je gezellig meelezen?

 

The Joy of Beauty Glossybox

The Joy of Beauty Glossybox was een limited edition beautybox verkrijgbaar naast de maandelijkse beautyboxen. Als member met een abonnement krijg je ook nog eens extra korting op deze boxen dus voor mij maakt dat het lid zijn het ook altijd wel waard. De inhoud deze keer is ook weer erg goed dus twijfel niet en scroll door…

 

The Joy of Beauty

 

Elemis marine cleanser

Het merk Elemis zie ik ook altijd wel graag in de Glossybox en ik koop ook altijd de limited edition boxen hiervan. De marine cleanser heb ik inmiddels al een paar keer gekregen en hier blijf ik ook elke keer wel blij mee. De losse verkoopwaarde van de 30ml cleanser is €15,-.

 

The Joy of Beauty

 

Mymira better hair symphony

Mijn haar kan de laatste tijd wel wat extra liefde gebruiken dus naar deze haarolie ben ik zeker wel benieuwd. De losse verkoopwaarde van de olie is €12,90 dus dat is ook nog eens betaalbaar mocht het bevallen.

 

 

Frank Body lip balm original

Het merk Frank body is mij nog niet heel erg bekend maar op het moment van typen heb ik wat last van droge lippen dus een lip balm is altijd wel welkom. Een voordeel aan deze balm is dat je ook op je wenkbrauwen nagels kunt gebruiken. De losse verkoopwaarde van de lip balm is €11,95.

 

The Joy of Beauty

 

Six haarset

De laatste tijd zie ik het merk SIX ook steeds vaker in de Glossybox. Vroeger kocht ik altijd mijn sieraden bij SIX dus ik vind het wel erg leuk om dit merk nog steeds te zien. Het set bestaat uit twee clips en drie haarbandjes. Ik ga deze zeker wel gebruiken. De losse verkoopwaarde van het set is €7,99.

 

The Joy of Beauty

 

Kneipp cremebad

Soms vind ik het wel jammer als ik producten in een limited edition box tegenkom die ik kort daarvoor ook in een gewone maandelijkse box tegenkom. Daarvoor koop ik eigenlijk de limited edition boxen niet. Gelukkig ben ik gek op het merk Kneipp en is de vorige al op dus heb ik gelijk weer een nieuwe. De losse verkoopwaarde van het cremebad is €1,29.

 

 

Vitayes lifting crème

Soms vind ik dat de Glossybox voor hun doelgroep wel erg veel lifting en rimpels producten bevat maar blijkbaar kun je niet jong genoeg beginnen. Een crème is altijd wel welkom dus ik ga deze zeker wel met plezier uitproberen. De losse verkoopwaarde van de Vitayes lifting crème is €59,95.

 

The Joy of Beauty

 

Lavera endless lashes mascara

Het merk Lavera (te koop bij de DM drogerie) zie ik de laatste tijd steeds vaker in de Glossybox. Ik ben niet altijd zo fan van de producten uit deze merk lijn maar ik ga de mascara zeker wel een kans geven. De losse verkoopwaarde van de Lavera endless lashes mascara is €9,99.

 

 

Iconic london lip plumping gloss

Ik was erg blij om deze prachtige lipgloss van het merk Iconic London te zien. Ik zou best meer van dit merk in de Glossybox willen zien. Het mooiste was geweest als het om een liquid lipstick ging maar een lipgloss ik ook zeker wel welkom. Wat ik wel jammer vind is dat elke lipgloss tegenwoordig een plumping effect heeft. De losse verkoopwaarde van de plumping gloss is €24,-.

 

The Joy of Beauty

 

Illamasqua nude unveiled palette

Een van de grootste items welke in de limited edition Glossybox zit is het Illamasqua nude unveiled eyeshadow palette. Het palette ziet eruit als een mooi nude palette voor het dagelijkse gebruik. Ik weet niet zo snel of ik er de losse verkoopwaarde van €47,- voor zou betalen. Maar ik ben wel heel erg benieuwd!

 

The Joy of Beauty

 

Welk product zou jij het liefst willen ontvangen?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.