The Violettes palette Juvia’s place

Het volgende palette The Violettes van Juvia’s place is wel echt een stuk anders. Dit palette is zeker geschikt mocht je voor een uitdaging willen gaan. Of natuurlijk wanneer je graag paarse kleuren gebruikt. Er is echter wel een minpuntje… Kom je gezellig meelezen?

 

The Violettes palette Juvia’s Place

Vandaag is het The Violettes palette van Juvia’s Place aan de beurt. Ik ben zelf wel een fan van paarse kleuren en uiteraard wilde ook deze collectie graag compleet hebben van Juvia’s place.  Het palette ziet er eigenlijk gewoon weer super uit, en ik ben ook niet anders gewend. Toch is wel een minpuntje. Het palette heeft namelijk 4 shimmers en dus maar 2 mattes!! Het liefste zou ik dit andersom zien of gewoon 3 om 3. Toch zou ik het palette niet alleen daarom willen missen want verder is het uiteraard gewoon weer een heel mooi palette. Ook het Juvia’s place The Violettes palette kost $14,- maar kun je vaak in de sale toeslaan voor $7,-.

 

The ViolettesThe Violettes The ViolettesThe Violettes

 

Swatches

De swatches zien er wel echt weer amazing uit, vooral van de gehele tweede rij ben ik echt gelijk fan! De shimmers zijn echt weer toppers en zo goed gepigmenteerd. Maar ook de twee mattes zien er gewoon goed uit. Ik ben zeker benieuwd wat ik hiermee kan gaan maken.

 

 

Make-up look

In het palette waren maar 2 mattes en meestal gebruik ik in een standaard make-up look voor mijn reviews altijd wel minimaal 3 kleuren. Bovendien zijn de shimmers uit dit  palette eigenlijk ook gewoon veel te mooi om niet te gebruiken. Ik ben begonnen met de donkerste matte kleur (N3) en heb deze geblend met de lichtste matte kleur (N6). De shimmer kleur (N4) heb ik aan de binnenkant van mijn oog aangebracht wat een mooie heldere opslag gaf. De shimmer was eigenlijk nog mooier dan ik heb kunnen vastleggen op camera, maar ik ben zeker wel blij met het palette en het eerste resultaat.

 

 

 

Wat vind jij van het The Violettes palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.