Wild deodorant refill

Ik kreeg een leuk pakketje van WeAreWild toegestuurd met 2 deodorant houders en 2 deodorant refills. Ik ben hier heel erg benieuwd naar omdat refill momenteel steeds meer op de markt kom en ik hier zeker wel interesse naar heb. Kom je gezellig meelezen?

 

Wild deodorant refill

Ik was gelijk enthousiast van het leuke Wild deodorant refill pakketje van WeAreWild. De roze deodorant houder spreekt mij erg aan qua kleur en de eerste geur Jasmine & Manderin blossom ruikt ook echt heerlijk. Maar hoe werkt het nou? Allereerst draai je de bodem van de houder af waarna je de refill deodorant kunt plaatsen. Vervolgens breng je de bodem weer aan en kun je van jouw deodorant gaan genieten. Alvast benieuwd? Bekijk dan meer info op WeAreWild.com

 

Wild deodorant refill Wild deodorant refill

 

Met maar liefst twee swipes ben je voorzien van een heerlijke geur die geruime tijd aanhoudt! Bovendien kun je de houder gemakkelijk in je tas meenemen en ziet het er nog fashionable uit ook!

 

Wild deodorant refill Wild deodorant refill Wild deodorant refill Wild deodorant refill

 

De tweede deodorant refill die ik ontving ‘Chocolate Fondue’ spreekt mij persoonlijk dan weer niet zo aan ik ben meer van de bloemige en fruitige geuren en eet chocola geuren gewoon het liefst op. Wat natuurlijk niet met deze refill kan haha.

 

Wild deodorant refill Wild deodorant refill

 

Een case koop je voor ca €12,- met een ruime keuze aan leuke kleurtjes. Een aantal special design zijn €14,- wat ook nog een prima prijs is voor iets wat natuurlijk continue hervuld kan worden. De refill deodorants zijn allemaal €7,- per stuk ook de limited editions. Inmiddels gebruik ik deze ook al een aantal weken en kan ik ook echt bevestigen dat je hier lang mee doet. Wat ik fijn vind is dat je tov een deodorant spray niet ook de gassen hiervan inhaleert. Maar ook de geur vind ik beter hangen en werken dan een spray deodorant. Ik heb zeker al een aantal nieuwe refills op het oog!

 

Wat is jouw favoriete deodorant?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.