Wishful Moments Glossybox December

Een nieuwe maand een nieuwe Glossybox. De maand December had als thema Wishful Moments en de producten komen in een super leuke box dit keer. Je kunt de box namelijk als koekjesdoos gebruiken en dat ga ik ook zeker doen! Benieuwd naar de inhoud? Kom dan gezellig meelezen…

 

Wishful Moments Glossybox December 2022

Voordat ik bekijk wat ik in mijn Wishful Moments Glossybox van December 2022 heb bekijk ik ook altijd wat ik ben misgelopen. Als eerste is dat de Shea body butter van The Body Shop. Ik gebruik deze altijd erg graag maar heb hier ook nog genoeg thuis van liggen omdat ik The Body Shop PR krijg. Vervolgens van het merk Kiehl’s een ultra facial crème, het merk spreekt mij wel heel erg aan maar de verpakking van 14 ml is zo klein dat ik er voor mijn gevoel weinig aan zou hebben het goed te kunnen testen.

Van het merk Elemis zit er een pro-collageen marine cream in. Ik koop altijd de limited edition box van Elemis waar deze ook bijna altijd wel in zit. Dus dit vind ik ook niet heel erg om mis te lopen. Van het merk Gliss Kur zit er een ultimate repair hairspa in deze ken ik toevallig al dus dat vind ik ook niet zo erg.

 

Wishful Moments

 

Pixi Glow Tonic

Het merk Pixi Beauty spreekt mij altijd enorm aan en de Glow Tonic heb ik al meerdere malen uitgeprobeerd en blijft ook een van de favorieten. De verpakking van 15 ml is wel heel erg klein en wat teleurstellend maar wel erg handig voor op vakantie. De 15 ml verpakking heeft een losse verkoopwaarde van €5,95.

 

 

Photo Face

Deze Photo Face crème is de ideale basis voordat je met jouw make-up begint (een soort primer dus). Ik ben wel echt heel erg benieuwd want van de prijs €101,50 per 30 ml schrok ik wel echt enorm. Hoe enorm het product mij ook zal bevallen, zal ik deze zeker niet opnieuw kunnen en willen aanschaffen.

 

Wishful Moments

 

Spotlight highlighter potlood

Van het merk Eyeko zit er een spotlight highlighter potlood in. Dit lijkt mij erg handig in het gebruik vooral voor het binnenste van de ooghoek en onder de wenkbrauwen. Ik ga deze zeker met plezier uitproberen! De losse verkoopwaarde van de highlighter potlood is €18,-.

 

Wishful Moments

 

Hand Hygiënespray pepermunt

Ik heb nog steeds veel hygiënesprays van tijdens de corona tijd in de beauty boxen en ik doe ook altijd erg lang met zulke sprays. Deze met pepermunt lijkt mij wel erg fijn en de verkoopprijs van €7,99 per 60 ml is ook heel erg fijn.

 

 

Basic skin siliconen exfoliating pad

Dit product kon ik niet in het Glossybox magazine vinden maar ik ken deze wel, ik heb deze namelijk al eens eerder in een box ontvangen. Ik vind ze eigenlijk voornamelijk erg fijn om ook te gebruiken voor het reinigen van mijn kwasten.

 

Wishful Moments

 

Skindivision lashed up mascara

De laatste tijd zit er wel steeds vaker een mascara in de Glossybox maar deze van Skindivision kende ik nog niet. De verpakking is erg mooi en clean en trekt zeker wel het oog. Bovendien heeft de mascara ook een aantrekkelijke losse verkoopwaarde van €17,- wat ik zeker wel voor een goede mascara zou betalen.

 

Wishful MomentsWishful Moments

 

Kneipp crème bad

Het merk Kneipp blijft heerlijk en zeker voor in bad. Deze verpakking is precies genoeg voor eenmalig gebruik en deze crème bad variant heb ik toevallig nog niet uitgeprobeerd. Omdat alles van Kneipp mij tot nu toe wel bevalt kijk ik hier wel erg naar uit. De losse verkoopwaarde ligt bij €1,29.

 

Wishful Moments

 

Naar welk product uit de Wishful Moments Glossybox ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.