A Desert full of Desire palette P.Louise

Na het fantastische succes van het A world full of wonder palette van P.Louise is het tijd voor het tweede palette uit deze collectie. In tegenstelling tot het paarse palette is het A Desert full of Desire een volledig nude palette. Iets wat je misschien niet zo snel bij mij zou zien, maar ik was toch wel heel erg benieuwd… Kom je gezellig meelezen?

 

A Desert full of Desire palette

Eindelijk is het tijd voor het prachtige A Desert full of Desire eyeshadow palette. Het P.Louise palette is weer met een dubbele lade net zoals het A World full of Wonder palette welke ook op mijn Blog terug te vinden is. Met maar liefst €33,95 nu in de Black Friday sale kun je dit palette al bij P.Louise aanschaffen met maar liefst 42 pan oogschaduw! Mocht je graag nude kleuren gebruiken voor dagelijkse (of natuurlijke creatievere) looks is dit zeker het palette voor jou. Helaas zijn mijn foto’s iets overbelicht, maar omdat ik het palette al geswatcht en gebruikt heb vind ik het niet meer mooi om het palette opnieuw te fotograferen. De patroontjes in de pans zijn dan namelijk niet meer zo mooi als nu!

 

A desert full of desireA desert full of desire A desert full of desire A desert full of desire A desert full of desire

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren: White Plains, Milk & Honey, No Shade, Heat, Midnights, New Venture en Defy. De tweede rij swatches bevat de kleuren: Wild Child, Vast, Sahara, Desirable, Solar, Dunes en 3 Wishes. Ik koop niet snel een palette vol met nudes kun je nagaan een dubbel palette maar met deze swatches ben ik gewoon helemaal enthousiast en raak ik geïnspireerd voor creatievere make-up looks.

 

 

De derde rij swatches bevat de kleuren: Marooned, Mirage, Sandstorm, Barefoot, Compass, Crave en So Magical. De vierde rij swatches bevat de kleuren: Calm, Lost & Found, Climate, Forbidden, Oasis, Blazing en Cosmic Power. Ook deze twee rijen zien er weer fantastisch uit vooral de golden shimmer uit de vierde rij (Calm) ziet er echt fantastisch uit!

 

 

De vijfde rij swatches bevat de kleuren: Voyage, Be Free, Daring Desire, All Eternity, Wander, Desert Rose en Disappear. De zesde rij swatches bevat de kleuren: Lose Yourself, Expose, Valley, Temperature, Footprints, Impulse en Wilderness. Yes Yes en YESSSS dit palette is gewoon geweldig en moet je echt hebben!

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look ben ik begonnen met de kleuren Compass (matte) welke ik ben gaan blenden met Mirage (matte) en White Plains (matte). Hierna heb ik eerst een cut crease gemaakt. De eye wing heb ik gemaakt met de oogschaduw kleuren 3 Wishes (matte), Crave (matte) en Mirage matte). De rest van de ruimte all over lid heb ik opgevuld met de kleur White Plains (matte).

Als laatste touch heb ik wat van de shimmer Calm aangebracht onder de wenkbrauwen en daarna ben ik begonnen met de accessoires. Omdat ik geen zin heb om alleen maar dagelijkse make-up looks te maken. Dus wilde ik vooral met nude kleuren wat creatiever zijn. Ik ben zelf meer dan tevreden over deze make-up look! De kleuren zijn onwijs goed gepigmenteerd en het blenden gaat ook meer dan gemakkelijk. Ik denk dat dit mijn nieuwe favoriete nude palette is!

 

A desert full of desireA desert full of desire A desert full of desireA desert full of desire

 

Gebruik jij graag een nude palette of liever kleuren?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.