Fade into hue palette Colourpop

Wie er net zo een liefhebber is als mij van regenboogkleuren heeft het fade into hue palette van Colourpop nodig in zijn leven. Ik durf steeds meer kleuren te gebruiken in mijn make-up looks en daar is dit een absolute topper voor. Lees je mee verder?

 

Fade into hue palette

Het Fade into hue palette van Colourpop is het eerste palette wat ik bij de directe lancering al gelijk wilde hebben. Ik heb wel al een soortgelijk palette van Morphe (het 25L palette) maar deze moest ik ook gewoon hebben. Daarbij kocht ik ook nog de colour me liner vault, deze review komt morgen trouwens online! Het palette bevat 30 pan met een ruime afwisseling aan mattes, shimmers en ook wat loose glitters. Helaas is Colourpop nog niet in Nederland te koop. Wel kun je het uiteraard laten leveren in Nederland vanaf de officiƫle Colourpop website. Wel kun je dan te maken krijgen met douane kosten.

 

Fade into hueFade into hue Fade into hueFade into hue

Swatches

De eerste rij bevat de volgende kleuren: Fantasyland, Lovecraft, Prismatic, Atelier en Paradise. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Treasure, So Precious, Art Deco, Retro Dream en Love + Warhol. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Lucky Charm, Big Smile, Shine Bright, Bonus Points en Abstract. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: Designer, Pose, Dyed Up, Haute en Bold Type. De vijfde rij swatches bevat de volgende kleuren: Take it Ease!, Kaleidoscope, Hot Copic, Watermark en Iconic. En de zesde en laatste rij alweer bevat de volgende kleuren: Express, Selfie, Majestic, Nouveau en Zeitgeist.

Ik moet eerlijk zeggen dat dit wel echt het beste palette is wat ik van Colourpop heb (gehad). De swatches waren echt onwijs gemakkelijk en vooral ook goed gepigmenteerd.

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Zeitgeist (matte), Iconic (matte), Take it ease! (matte), Bold Type (matte), Abstract (matte), Treasure (matte), Paradise (matte) en Lovecraft (matte).

 

Fade into hueFade into hue Fade into hueFade into hue

 

Voor mijn tweede look heb ik de matte kleuren gebruikt waar ook een soort shimmer inzit. Dit effect was wel heel erg gaaf maar dat gaat tijdens het blenden wel weg dus dat is wel jammer. Ik heb de volgende kleuren gebruikt: Designer, Watermark, Selfie, Atelier, Art Deco en Big Smile.

 

Fade into hueFade into hue Fade into hueFade into hue

Wat vind jij van het Fade into hue palette? Zou jij zulke kleurtjes durfen te gebruiken?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.