Magic Dreaming palette Moira

Een tijdje geleden kocht ik voor het eerst twee palettes van het merk Moira. Een daarvan was het fun is in the air palette waar al een review van te lezen is. Het tweede palette Magic Dreaming is ook echt weer een aanbevelenswaardig palette… Kom je gezellig meelezen?

 

Moira Magic Dreaming palette

Het Magic Dreaming palette van Moira ziet er van de buitenkant ook weer zo vrolijk en creatief uit en eigenlijk gewoon lekker girly. Het is dan ook zeker een palette wat het oog trekt! Bij het openen heb je eerst weer het super leuke plattegrondje en uit de soort envelop case haal je dan het palette. Dit vind ik echt super leuk bedacht en heb ik eigenlijk nog niet gezien…

Het Moira Magic Dreaming palette is onder andere bij Boozyshop te koop voor €20,49.

 

Magic Dreaming Magic Dreaming Magic Dreaming

 

Ook het palette zelf ziet er weer prachtig uit met hetzelfde vrolijke design en in een stevige verpakking. Bij het openen heb je aan de bovenkant een spiegel in een soort ticketvorm en ook in het palette liggen 3 tickets met QR codes wat super leuk en creatief bedacht is. Het palette is iets rustiger dan het fun is in the air palette met een aantal prachtige nudes. En de kleuren die erin zitten zijn iets zachter en meer van pastel dan het bright effect uit het andere palette. Mijn eerste indruk is in ieder geval weer heel erg positief en ik kan niet wachten om het palette te gaan gebruiken…

 

Magic Dreaming Magic Dreaming Magic Dreaming Magic Dreaming Magic Dreaming

 

Close ups

Een aantal close ups van de prachtige kleuren en leuke printjes in de oogschaduw kleuren.

 

Magic DreamingMagic Dreaming

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Midnight fun, Mood, All mine, Fireworks en Carnival. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Universal, Ferris wheel, It’s magical, It’s a date! en Sensational. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Adventures, Best ever, Dreamland, Yay en Joy. Dit palette is iets donkerder dan het Fun is in the air palette met toch wat drie frisse pastels erin. De color story in de swatches bevalt me eigenlijk wel goed en de pigmentatie ziet er ook gewoon goed uit. Nu alleen nog een Magical look!

 

 

Make-up look

Na mijn eerste make-up look met het Moira fun is in the air palette ben ik zo enthousiast geworden over het merk Moira. En ook over deze eerste make-up look met het Magic Dreaming palette ben ik weer heel erg tevreden. Ik ben begonnen met de kleur Fireworks (matte) welke ik ben gaan blenden met Midnight Fun. Dit heb ik eerst in de linker ooghoek gemaakt waarna ik alles weer schoon heb gemaakt. Daarna heb ik met dezelfde 2 kleuren een soort cut crease wing gemaakt (althans poging tot). En ook daarna heb ik eerst weer alles schoon gemaakt! All over lid heb ik daarna de kleuren Ferris Wheel (matte) en Universal (matte) aangebracht. Tot slot heb ik een heel klein beetje van de shimmer Dreamland op mijn wenkbrauwen aangebracht.

 

 

 

Wat vind jij van het Magic Dreaming palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.