Wild Python eyeshadow palette Huda Beauty

Het laatste palette uit de driedelige Huda Beauty wild serie is de Huda Beauty Wild Python eyeshadow palette. Dit palette is waarschijnlijk meer voor degene die wat kleurtjes durven en willen gebruiken. Al bevat het palette ook drie mooie nudes! Kom je weer gezellig meelezen?

 

Huda Beauty wild python eyeshadow palette

Het Huda Beauty wild python palette is de laatste van de drie wild palettes welke zijn uitgekomen. Maar wees gerust er is alweer een nieuwe Huda Beauty palette uitgekomen welke ik besteld heb. Het palette bevat 9 pan oogschaduw waarvan 5 mattes en 4 shimmers. Wat mij betreft een prima verdeling om veel kanten op te kunnen. Het palette bevat drie kleuren waar je best een neutrale make-up look mee zou kunnen maken. Maar de rest van het palette is wel wat uitdagender dan bijv het Wild Jaguar palette, waar ik zelf ook wel van hou als het om instagram en tiktok looks gaat. Het Huda Beauty wild Python palette is onder andere bij The Beauty Editor te koop voor €29,-

 

Wild Python Wild PythonWild Python Wild Python

 

Swatches & Make-up look

Voor een liefhebber van iets fellere kleuren en ook wat bijzondere kleuren (vooral de eerste twee shimmers zijn echt bijzonder) is het Huda Beauty Wild Python eyeshadow palette de beste keuze. De kleuren swatchen als een droom met een onwijs zachte maar zeer goede pigmentatie.

UPDATE 2/11/2021 – Eindelijk heb ik even de tijd gehad en mij vooral goed genoeg gevoeld om een make-up look proberen te maken. Ik had eigenlijk zoveel kleuren uit het palette welke ik wilde proberen dat ik niet echt kon kiezen. Ik ben begonnen met een neutrale background door de matte kleur N9 te gebruiken. Hierna heb ik een cut crease gemaakt welke ik heb ingevuld met de drie felle matte kleuren N4, N7 en N8. Vervolgens heb ik in de cut crease een lijn getrokken met de twee shimmers uit de eerste rij N1 en N2. Over de matte kleur N4 ben ik echt super tevreden de gele en oranje matte kleuren (N7 en N8) vielen een beetje tegen helaas. De shimmers daarin tegen waren wel allebei echt super. Ik ga zeker nog een cut crease proberen te maken met deze shimmers erin.

 

 

Wat vind jij van het Wild Python palette? Welke van de drie Wild palettes spreekt jouw het meeste aan en waarom?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.